Őszintén a Fideszeseket miért Magyar Péter csip-csup dolgai érdeklik, nem az ország helyzete, és jövője?
Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy mindig az épp ellenzékben lévőt kell utálni, meg azt is megértem ha valaki nem szimpatizál vele, mert mindenki mást tart szimpatikusnak, de ugyanakkor az országban lévő helyzet úgy gondolják rendben van lassan 15 év kormányzás után? Az EÜ, a vasút, a hitelezések, a közbeszerzések, a fizetések, a járandóságok, az infláció mértéke, a szövetségeseinkhez való hozzáállás, a vendégmunkások, a botrányok, a Fidesz vezető tagjai között, a gyermekotthonokban, a szociális ellátásában, és idősek otthonában? Csak hogy pár dolgot felsoroljak. Ezek így rendben vannak, vagy jó pár évvel ezelőtt milyen GDP-t használtunk el rájuk, és mennyit foglalkoztunk velük akár mikor az EU-s pénz jött? Ezek rendben vannak, vagy tényleg annyi a legfontosabb jelenleg, hogy MP hogy vakarássza a péniszét? Ezt tényleg nem úszításból írom, csak egy szimpla kérdés. A baloldalizást, meg lipsizést engedjük is el, mert jobboldali érzelmű vagyok mióta az eszemet tudom.ma 19:27
1/15 Fsms válasza:
Mert narancs károsultak. Nem lehet velük mit tenni, kivéve ha saját kárukon megtanulják, h nem kap orvosi ellátást, nem jön a vonat etc..
2/15 anonim válasza:
Azert foglalkoznak MP-vel, mert ezzel tudjak takargatni a hibaikat, hianyossagaikat, ezzel tudjak elfedni, hogy alkalmatlanok az orszag iranyitasara. Amig MP van a kozbeszedben, addig sem az ujra bedurrano inflaciorol meg az oriasi allamhaztartasi hianyrol beszelnek az emberek.
3/15 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan fideszessel, aki szerint itt minden a legnagyobb rendben van. A fideszesek többsége jobb híján szavaz a Fideszre, nem jókedvéből. Bár én nem vagyok Fidesz-szavazó, de velük legalább együtt tudok érezni. Azokkal viszont, akik itt 15 éven keresztül mindenkit rúgtak-vágtak, aki csak szóba mert állni egy fideszessel, most meg egy fideszes NER-cégvezető kirakatbábunak hajlong, na azokkal nem tudok együttérezni.
4/15 A kérdező kommentje:
#2 Sajna én ezt értem, de ők miért nem látják hogy itt nem arról van szó hogy Viktor vagy Péter? Elhiszem hogy sokaknak ellenségképet építenek fel a fejében, de ez nem arról kéne szólnia, hogy az utóbbi időben hogy éltünk meg élünk inkább? Az alapján dönteni? A politikának nem az érzelmekre, hanem a logikára kéne épülnie.
ma 19:35
5/15 anonim válasza:
Jól mondja a 2-es, ez a "Magyar Péter megfogta a f*szát, Magyar Péter mellett van egy pezsgősüveg, Magyar Péter kupak nélkül rakta vissza a tejet a hűtőbe Evelin szerint" csak gumicsont elterelőnek, hogy addig lehessen nyugiban tovább lopni.
6/15 anonim válasza:
Magyar Péter aligha képes normálisan kormányozni, a pártja is maga a káosz, tele alkalmatlanokkal és Soros ügynökökkel - saját bevallása szerint. Miért kellene rá szavaznom? Mi ebben a logika? Amúgy én sosem éltem ilyen jól, mint most, baj, ha ez alapján döntök? Meg statisztikák, és nem demagóg videók alapján?
7/15 Fingkirály válasza:
@6: inkább tíz soros-ügynök, mint egyetlen orosz ügynök.
Az előbbiek ugyanis nem bujtogatják arra a lakosságot, hogy utálják egymást.
Az orosz narratíva viszont rohadtul a megosztásra játszik, és ezt még a fideszesek is el szokták ismerni.
És éppenséggel nagyon nagy szégyen, hogy az országot egy olyan párt kormányozza, amelyik magát a magyarok kizárólagos védelmezőjének meg bajnokának nevezi, de az eléggé prominens/vezető politikusaik sokauor nyíltan, direktben hergelik a saját szavazóikat, hogy gyűlöljék/lenézzék a nem rájuk szavazó másik magyar embert.
Pedig azok is magyarok, sőt dolgozó emberek, sőt szülők, nagyszülők.
8/15 anonim válasza:
#6 Ezzel csak az a gond, hogy pont leírtad hogy demagóg videók alapján döntesz. Írj valamit a kérdésre is.
9/15 anonim válasza:
Csak azért+rt csipcsup dolgokkal foglakozik.
'Vagy csak jólhangzó,látszó dolgokkal.'
10/15 anonim válasza:
Kenyeret és cirkuszt a népnek ! Kenyérre azért még egyenlőre telik és mindig be van dobva valami gumi csont, amin lehet csámcsogni. Pl. migránsok, lmbtq, Gyurcsány, Soros, Brüsszel, Magyar Peti. Egy átlag Fideszesnek ennyi elég. Nincs annyi esze, hogy saját gondolatai legyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!