Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén a Fideszeseket miért...

Őszintén a Fideszeseket miért Magyar Péter csip-csup dolgai érdeklik, nem az ország helyzete, és jövője?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy mindig az épp ellenzékben lévőt kell utálni, meg azt is megértem ha valaki nem szimpatizál vele, mert mindenki mást tart szimpatikusnak, de ugyanakkor az országban lévő helyzet úgy gondolják rendben van lassan 15 év kormányzás után? Az EÜ, a vasút, a hitelezések, a közbeszerzések, a fizetések, a járandóságok, az infláció mértéke, a szövetségeseinkhez való hozzáállás, a vendégmunkások, a botrányok, a Fidesz vezető tagjai között, a gyermekotthonokban, a szociális ellátásában, és idősek otthonában? Csak hogy pár dolgot felsoroljak. Ezek így rendben vannak, vagy jó pár évvel ezelőtt milyen GDP-t használtunk el rájuk, és mennyit foglalkoztunk velük akár mikor az EU-s pénz jött? Ezek rendben vannak, vagy tényleg annyi a legfontosabb jelenleg, hogy MP hogy vakarássza a péniszét? Ezt tényleg nem úszításból írom, csak egy szimpla kérdés. A baloldalizást, meg lipsizést engedjük is el, mert jobboldali érzelmű vagyok mióta az eszemet tudom.

dec. 16. 19:27
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
17%

"hát marha nagy disznóság komolyan, hogy jól fizető állása volt a fideszben, tényleg ez vérlázító"

Igen az. Ezeket az állásokat érdemtelenül kapta a maffiától. Ha téged ez nem zavar, akkor nem értem miért nem szavazol a Fideszre, hiszen egyetértesz velük, és szerinted is egy jól fizető álláshoz elég egy maffiatag feleség.

"Mellesleg látszik rajta hogy ő egy tanult ember, nem olyan mint a Menczer vagy a Mészáros lőrinc, hanem egy tanult művelt ember. "

Ami neked is azóta áll össze így, amióta elböfögte, hogy "O1G". Azért kíváncsi lennék, mi lett volna a válaszod 2 éve arra a kérdésre, hogy "Mi a véleményed Varga Judit férjéről, aki milliós, jól fizető állásokban van?"

"Ez látszik a Puzsérral folytatott beszélgetésében is, hogy hatalmas a lexikális tudása, olyan érveket húzott elő a történelemből, amint szerintem még Puzsér is meglepődött. "

Puzsérról csak annyit, hogy elvesztette minden realitásérzékét, már akkor is jól látszódott, amikor minden kritikát mellőzve nyalt MZP-nek. Minden józan eszét elvette az orbánfóbia.

"Még egyszer mondom, MP nem sikkasztott el saját kézre milliárdokat, nincsenek palotái, villái, nincsen felhalmozott sok milliárdos vagyona!"

Mert nem jutott hozzá. Don Corleone azt a szerepet másnak adta. Ennyi a különbség közte és Mészáros között. Amúgy Simicska ugyanúgy milliárdokat zsebelt be, és érdekes módon, amint "O1G", azóta egy kedves, rendes ember a véleményetek szerint. Meg Puzsér is minden zokszó nélkül dolgozik Simicskának. Ja, tudom, az más.

Az a bajotok, hogy kiteszitek a szemetet az asztalra, és hiába mondjuk, hogy büdös, habzó szájjal üvöltitek, hogy az igenis rózsaillatú: már az első általam idézett kérdésedből is jól látszik, teljesen hiábavaló érveket várni, sajnos nálatok ez, ahogyan a fideszeseknél, vallássá vált. És hiába mondjuk, hogy ennek ugyanaz lesz a vége, mint amikor ugyanezt csináltátok 2022-ben, akkor is csináljátok.

Ti saját magatok vagytok a saját tragédiátok okozói. 4 évente ugyanazokat a köröket futjátok és közben nem halljátok meg a figyelmeztetéseket.

dec. 18. 11:16
 32/57 anonim ***** válasza:
79%

15 - "Tudod, én akkor is kritizáltam a Fideszt, amikor lopott, amikor pedofilokat mosdatott, meg amikor dűledeztek a kórházak."

A Fidesz MINDIG lopott, mert ez az alapüzem náluk!

Te meg nyugodtan lelkesedj értük, mert egy szinten vagytok!

Magyar Péter sem szent - és ne is legyen az - de ha Orbánt eltakarítja, akkor Nemzeti Hős lesz!!! És mi minden segítséget megadunk neki ehhez!

dec. 18. 11:50
 33/57 anonim ***** válasza:
0%

#32,

Nem hiszem el, hogy valaki ennyire sötét:

"Te meg nyugodtan lelkesedj értük, mert egy szinten vagytok!"

és te magad idézed, hogy akinek ezt írod, az sem lelkesedik értük.

(facepalm)

"Magyar Péter sem szent - és ne is legyen az"

És már erénnyé vált, sőt elvárássá, hogy egy gazember :D

dec. 18. 11:54
 34/57 anonim ***** válasza:
78%

31 - Te "okoska", figyeljél már: hány ilyen agyhalott rokon, testvér, anyós, sógor, vej, unokaöcs, haver, barát stb. stb. lézeng jelenleg is a NER rendszerében a mi adóforintjainkból, sok milliós fizetésért?!

Engem nem érdekel hogy ki, csak takarítsa el ezt a posványt, ezt a fertő mocsarat!

Ez a büdös száj privilégiumot meg ne vedd el ettől a szerencsétlen Menczertől, hiszen a büdös száján kívül nincs semmije!!!

dec. 18. 11:57
 35/57 anonim ***** válasza:
0%

#34,

"Engem nem érdekel hogy ki, csak takarítsa el ezt a posványt, ezt a fertő mocsarat!"

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Igen, és ha az a NER-lovag, akinek most a talpát nyaljátok hatalomra kerül, aki ugye szintén ebből a posványból származik, akkor bizonyosan le lesz váltva a rendszer.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elvégre ő a legtisztességesebb k*rva a fideszből :D

"Ez a büdös száj privilégiumot meg ne vedd el ettől a szerencsétlen Menczertől, hiszen a büdös száján kívül nincs semmije!!!"

Oh, milyen érzékeny lettél a "sötét" jelzőre :) és hogy megy a Menczerezés, de mintha a félistened is ugyanolyan lett volna amikor egymásnak mentek. Akkor miért nem azt írtad, hogy Magyar Pétertől ne vegyem el ezt büdös száj privilégiumot?

Ja, tudom: neki minden meg van bocsátva, és ami az egyiknél "büdös száj", a másiknál egyenesen erény.

Arra pedig különösen érdemes figyelni, hogy egyik felvetésünkre sem reagáltatok.

Mi megy a részetekről?

Amit a mesteretektől, Magyar Pétertől tanultatok: a mellébeszélés.

dec. 18. 21:41
 36/57 anonim ***** válasza:
91%
#35 Te egyébként még mindig szűklátókörű vagy, ezzel nincs is gond, csak lépj tovább inkább, elfogadjuk hogy utálod Magyar Pétert.
dec. 18. 21:49
 37/57 anonim ***** válasza:
0%

#36,

Mi már korábban elfogadtuk, hogy a szemetet istenítitek, de ne próbáljatok már meg elhitetni másokkal, hogy az egy rózsaillatú ajándékkosár.

És nem kellene ilyen hecckérdéseket feltenni, amire ha választ kaptok, jön a piros gomb nyomkodása és "lépj tovább" "válasz".

Mindenhol nyomjátok a politikai propagandát, ti is, a fideszesek is, ha meg nem a kívánt választ kapjátok, jön a piros gomb és a "lépj tovább".

dec. 19. 08:49
 38/57 anonim ***** válasza:
92%
#37 A szemetet te isteníted csak. Vona meg meg meleg volt szerintük... Márki Zay meg rossz polgármester aztán idén is polgármester lett úgy hogy a fideszest helyben hagyta, és beelőztek egy jópár fideszes nagyvárost is. Ezért mondom hogy ha szűklátókörű vagy akkor lépj tovább inkább. Te ne próbáld meg elhitetni másokkal azt amiről konkrét bizonyítékod semmi sincs és saját magadat tartod okosnak néhány pénzéhes nő véleménye meg Rogán uszítása miatt. Kérd meg Rogánt hogy adja vissza a nyakörvedet.
dec. 19. 12:16
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

"Igen az. Ezeket az állásokat érdemtelenül kapta a maffiától."

Ennek az embernek bárhol jól fizető állása lett volna, jogi egyetemet tanult, ügyvéd is volt előtte. Tanult, művelt értelmes ember, ez látszik rajta, nem egy Mészáros Lőrinc.. Miért sajnálod egy ilyentől hogy jól fizető állást kap? Miért ilyen égbekiáltó bűn ez számodra? Nem milliárdokat sikkasztott el, még egyszer mondom!

"Mert nem jutott hozzá. Don Corleone azt a szerepet másnak adta."

MP sehogy sem lehetett volna olyan, mint a Lölő.. Arra a célra egy buta, irányítható ember kellett, MP pedig nem az. Meg amúgy is honnan veszed, hogy ilyen mértékű korrupcióban benne lett volna?? Te csak feltételezgetsz elfogultan, rosszhiszeműen, de emmilyen nyomós érved nincs, csak az MP utálatod! Gondolom savanyú a szőlő, mert MP miatt nem a kedvenc kis pártocskád erősödött meg, sőt fordítva, lehet már meg sem lesz neki az 5 százalék..

Én úgy látom, hogy a messiásvárók nem a Tisza párt hívei, hanem inkább ti vagytok! Ti valami csodára vártok, hogy megjelenik majd egy makulátlan, szent életű miniszter jelölt politikus, aki még soha nem hibázott az életében, és majd mindenki rá szavaz, és akire majd ti is leszavaztok, így lesz vége az Orbán rendszernek.. Szép mese! Erre vártok 14 éve, a fidesz meg közben szétlopja az országot. Én úgy látom, hogy a Tisza párt szavazói nagyon is értelmes, kritikus gondolkodásra képes emberek, közülük nagyon sokan nem azért szavaznak MP-re, mert vakon bíznak benne, hanem mérlegelnek és Orbántól még mindig sokkal szimpatikusabbnak tartják. Nagyon soknak vannak fenntartásai MP-vel kapcsolatban is, de megadják az esélyt neki. Már azzal is nyertünk, ha MP-vel a demokrácia helyreáll végre.. nagyon nem normális demokráciában az, hogy egy párt egy emberrel az élén van hatalmon ennyi időn keresztül!

dec. 21. 10:41
 40/57 anonim ***** válasza:

Ha elolvastad a KEHI-jelentést, illetve tájékozódsz arról, hogy a te a Pétered mennyi korrupciós ügyben volt aláíró, hány pénzmosó NER-cégnek volt az elnöke, hányszor volt az "örök ellenzéki" frontsoros tapsoló a Békemenettől Tusványosig mindenhol, akkor majd gyere vissza. Addig ne engem állíts be hülyének, mert kettőnk közül te vagy az, aki jó fideszeshez hasonlóan semmi rossz infót nem hajlandó elhinni a nimfájáról.

"Egyébként is már rég felhasználták volna ellene, ha bármi ilyenről lenne bizonyíték lenne a kezükben"

Ezt olvasd el többször is, lassan, koncentrálva: azért nem használják fel ellene, mert ezek FIDESZES KORRUPCIÓS ÜGYEK.

"Miert megis csak most faj annyira a fideszeseknek"

Kérd meg Péter atyát, hogy adja meg neked a számukat, nála van bőven a névsorban narancshívő. Hátha el tudják majd mondani neked.

"Hú apám, hát marha nagy disznóság komolyan, hogy jól fizető állása volt a fideszben, tényleg ez vérlázító!"

Csak azt nem értem, hogy ha szerinted a NER-rel nincs semmi baj, akkor végülis miért vagy ellenzéki...

"hatalmas a lexikális tudása, olyan érveket húzott elő a történelemből, amint szerintem még Puzsér is meglepődött"

Tényleg lenyűgöző, hogy bármelyik mezei jogász tudását képes produkálni.

"Még egyszer mondom, MP nem sikkasztott el saját kézre milliárdokat"

Akárcsak egy tájékozatlan, M1-néző, megyei lapokat bújó fideszes.

"Te meg nyugodtan lelkesedj értük, mert egy szinten vagytok!"

Beidézted tőlem azt a mondatot, hogy én mindig is kritizáltam a Fideszt. Nem jutott el az elmédig?

dec. 23. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!