Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén a Fideszeseket miért...

Őszintén a Fideszeseket miért Magyar Péter csip-csup dolgai érdeklik, nem az ország helyzete, és jövője?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy mindig az épp ellenzékben lévőt kell utálni, meg azt is megértem ha valaki nem szimpatizál vele, mert mindenki mást tart szimpatikusnak, de ugyanakkor az országban lévő helyzet úgy gondolják rendben van lassan 15 év kormányzás után? Az EÜ, a vasút, a hitelezések, a közbeszerzések, a fizetések, a járandóságok, az infláció mértéke, a szövetségeseinkhez való hozzáállás, a vendégmunkások, a botrányok, a Fidesz vezető tagjai között, a gyermekotthonokban, a szociális ellátásában, és idősek otthonában? Csak hogy pár dolgot felsoroljak. Ezek így rendben vannak, vagy jó pár évvel ezelőtt milyen GDP-t használtunk el rájuk, és mennyit foglalkoztunk velük akár mikor az EU-s pénz jött? Ezek rendben vannak, vagy tényleg annyi a legfontosabb jelenleg, hogy MP hogy vakarássza a péniszét? Ezt tényleg nem úszításból írom, csak egy szimpla kérdés. A baloldalizást, meg lipsizést engedjük is el, mert jobboldali érzelmű vagyok mióta az eszemet tudom.

tegnap 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

" A fideszesek többsége jobb híján szavaz a Fideszre,"

Há figyejjé má Tuggyuk hogy a fidesz lop. Na. Tuggyjuk hogy raszista. Meg hogy pedolilokat mosdat. Az is igaz hogy miattuk düledeznek a korházak.

Na de hát ilyen magyar péterre szavazzuk aki csunyán beszél a barátnőjével. Hát milyen ember ez ? Inkább maradjon orbán.

tegnap 21:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy dolgot kiemelnék azért és ezt tényleg ne vegye senki magára. Lehet hogy Péter sem tudná irányítani az országot benne van a pakliban, de Orbán mint tudjuk nem tudja. Hisz amiket felsoroltam jelenesetben mindegyik lélegeztetőn megy, a családikör gyarapszik, a haverok milliárdosok, a saját szövetségeseink leköpnek minket, ellenségképet táplálnak mindenki fejébe folytonosan, a propagandára több milliárd megy el, az embereket úszítják egymásellen. Teszem a kérdést mit veszíthetünk? Remélem senki nem gondolja, hogy migráns állatkert, meg LMBTQ simi lenne, ha a Fidesz lejönne a kormányról. Hozzáteszem itt most nem is csak Péterre gondolok tényleg bárki másnak meg lehetett volna adni a lehetőséget. MZP pl egy egész nagy város irányít el úgy, hogy az emberek szeretik tudom-tudom mondott hülyeségeket, meg sértő dolgokat, de a fél kezem rá hogy jobb vezető lett volna, mint Orbán, vagy akár Vona is jobb lett volna. De egyébként ha a legjobbra várunk, aki "tutibiztosmindenokés" akkor sose lesz, mivel a propaganda úgyis támadni fogja úgyis millió pénz fog locsolni, hogy bármilyen csip-csup üggyel vádolja, ellehetlenítse, lejárassa. Mindannyiunk csinált már életében olyan dolgot amivel le lehet járatni. Mivel lenne különb egy politikus? Kérdés, hogy itt a lejáratás is olyan, hogy nem üti meg az emberek ingerkőszöbét. Pl 1960-70-ben egy horrofilmen elájultak most a legtöbb ember már meg sem ijed a maiaktól.
tegnap 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
12: "Remélem senki nem gondolja, hogy migráns állatkert, meg LMBTQ simi lenne, ha a Fidesz lejönne a kormányról." Miért, mi erre a garancia?
tegnap 21:47
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Talán az, hogy teljesen elrugaszkodott a valóságtól ez a hozzáállás, és senkinek nem az érdeke.
tegnap 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Akkor leírom úgy, hogy még egy NER-fiúcskáért rajongó szektás is megértse.

Tudod, én akkor is kritizáltam a Fideszt, amikor lopott, amikor pedofilokat mosdatott, meg amikor dűledeztek a kórházak. A te Pétered viszont ezek után is boldogan maradt a Fideszben, és csak akkor lépett ki, amikor elvették a zsíros állásait a válása miatt. Ezen gondolkodtál már, pubi?

Azért van hányingerem tőletek, mert azzá váltatok, ami ellen harcoltatok. Eddig nemet mondtatok a korrupcióra (jogosan!), most meg ájuldoztok azért az emberért, aki Rogánnak intézte a mutyikat NER-es cégvezetőként. Felháborodtatok a Pegazus-bortányon (jogosan!), de a feleségét lehallgató NER-növendék finom nektek: idegenek között csúnya dolog a lehallgatás, de családon belül dicsérendő, ugye? Undorodtatok a NER állandó magamutogatásától (jogosan!), most meg istenítitek azt az embert, aki 1.5 millióért vett a válófélben lévő feleségének egy luxusórát. Egyfajta válóajándék, mert a NER-ben ilyen is van.

Ne ti akarjátok már előadni a kritikai gondolkodású, felelős választópolgárt, könyörgöm...

tegnap 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
ma 00:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ne ti akarjátok már előadni a kritikai gondolkodású, felelős választópolgárt, könyörgöm"

Mert akkor kik? Van a Fidesz meg van a Tisza. Meg a többi kis jelentéktelen párt, amikből soha nem lesz semmi! De a Tiszának van esélye győzni, hiába vergődsz itt hogy honnan jött, meg ilyen fa..ságokkal hogy milyen órát vett, ő lesz az aki kormányt vált!

ma 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!