Till Tamás gyilkosa kamuzik, hogy további holtestekről tud?
Igen ezt akartam írni én is, hogy először előadta a vállalkozós sztorit és a zsebpénzért ásó intézetis srácokat.
Majd előadta, hogy ő a gyilkos, majd amikor kiderült hogy minősített emberölésnél-életfogytiglanos emberölésnél nincsen elévülés, most újabban azt mondja nem is ölt meg senkit csak a nyomás hatására mondta, hogy ő volt?! :D
Ha további elásott emberi maradványokról tud, akkor jó eséllyel ő ölte meg azokat is.
Vagy az mennyire realisztikus, hogy egy random hétköznapi ember az utcáról elrejtett hullákról tud szerte az országban? Én egyről sem tudok vagy akkor abnormálisnak számítok?
Ha sorozatgyilkos, akkor remélem szégyellik magukat azok, akik mentegették, hogy "de fiatal volt, bárkivel megeshet, az vesse rá az első követ, aki nem gyilkolt meg senkit tiniként, majd rejtette el a holttestet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!