Till Tamás gyilkosa kamuzik, hogy további holtestekről tud?
Igen ezt akartam írni én is, hogy először előadta a vállalkozós sztorit és a zsebpénzért ásó intézetis srácokat.
Majd előadta, hogy ő a gyilkos, majd amikor kiderült hogy minősített emberölésnél-életfogytiglanos emberölésnél nincsen elévülés, most újabban azt mondja nem is ölt meg senkit csak a nyomás hatására mondta, hogy ő volt?! :D
Ha további elásott emberi maradványokról tud, akkor jó eséllyel ő ölte meg azokat is.
Vagy az mennyire realisztikus, hogy egy random hétköznapi ember az utcáról elrejtett hullákról tud szerte az országban? Én egyről sem tudok vagy akkor abnormálisnak számítok?
Ha sorozatgyilkos, akkor remélem szégyellik magukat azok, akik mentegették, hogy "de fiatal volt, bárkivel megeshet, az vesse rá az első követ, aki nem gyilkolt meg senkit tiniként, majd rejtette el a holttestet."
Szerintem van még ott valaki más is - pláne, ha több holttest is felmerül.
Lehet, hogy ez a tanya is olyan volt, mint a szigetszentmiklósi Soma háza, vagyis egy pedofil-központ... Nem lennék meglepve!
Nem tudom elképzelni, hogy F. János mindezt egyedül tette..
Számomra az a döbbenetes, hogy mennyire beteg emberek élnek köztünk úgy, hogy fogalmunk sincs róla... Folyamatosan az jár a fejemben, hogy vajon a felesége, barátai tudhattak róla? Vagy most ők is döbbenten állnak az események előtt? Nem is értem...
A másik, amit nem tudok felfogni, hogy mennyire kell ehhez hülyének lenni így 24 év hallgatás után. A család ügyvédje azt mondta egy interjúban, hogy a gyilkos egy barátja/üzlettársa keveredett rendőrségi ügybe, amiben segíteni szeretett volna a gyilkos egy tuti tippel, hogy "vádalkut" köthessen a cimborája. Ez volt az az infó, hogy hol van Tamás teste. Elmondta, megtalálták, innentől kezdve nyilván fojtogatni kezdték, hogy honnan tudta, elmondta, majd a gyilkost is fojtogatni kezdték, ő meg összeroppant és elvileg hazugságvizsgálóra kötve tett vallomást. Szóval nincs tovább, hiába vonja vissza, vagy terel.
Ha tényleg egyedül tette, akkor végig nézte, ahogy két ember belecsavarodik a gyanúsítgatásokba és öngyilkos lett, ő meg éli világát? Mennyire hülye és mennyire beteg ez az ember úgy mégis?
5.Lehet hogy az üzlettársa eleve tudta ,miért akart volna segíteni rajta úgy hogy magát buktatja le?
SE W Józsefet,se K Róbertet nem gyanusitották életükben. W József már 81 éves súlyos beteg volt mikor 2021 ben öngyilkos lett,miért várt volna 21 évet? Szerintem ő találta meg a holtestet ,nem ölte meg de elásta és lebetonozta. Fehér szerintem megerőszakolta és megölte Till Tamást, majd elfutott,W József pedig elásta,lebetonozta hogy ne őt gyanusítsák.
Lehet, hogy hivatalosan nem gyanúsították őket, mert kvázi nem volt mivel, de azt mindig is lehetett tudni, hogy valami közük van az ügyhöz, állandóan előkerültek a neveik. Na most így leélni egy életet, pláne ha tudod, hogy neked tényleg semmi közöd hozzá, az köszi...
Én nem tudom, nem akarok találgatni, csak azt írtam le, amit a család ügyvédje egy interjúban mondott el.
9. Lehet alku tárgya is, ha továbbra testekről tud.
Pl. megmutatja hol vannak és enyhébb, számára kedvezőbb büntetést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!