Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan van pénze az embereknek...

Honnan van pénze az embereknek erre a dubai csokira?

Figyelt kérdés
Mindenki ezt veszi ebben a nagy szegénységben. Már limitálták is a megvásárolható mennyiséget az amúgy sem olcsó csokiról, de tényleg mindenki ennyire jól keres, hogy ekkora kereslet van erre a csokira?

dec. 13. 07:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
#20 látom nagyon becsípődött nálad ez a komcsi dolog, kár, hogy nem tudod mit jelent. :D
dec. 13. 09:32
 22/43 anonim ***** válasza:
39%

Érdekes, hogy azt senki nem forszírozza, hogy honnan van az embereknek pénzük pálinkára meg borra. Napi rendszereességgel.

A témához meg annyit, hogy amikor egy 18 dekás málnazselés Szamos szaloncukornak is 24 ezer forint fölötti a kilónkénti ára, akkor a békeidőben is 5000 Ft-os pisztáciával töltött csokitól miért kapkodják a levegőt?

dec. 13. 09:35
 23/43 anonim ***** válasza:
71%

Az, hogy ki mire költ vagy nem költ 2500 Ft-ot, miért politikai rovatba tartozik?

Valaki így osztja be, valaki úgy osztja be a pénzét. Hogy mindenki ezt veszi, az hülyeség.

Maga a kérdés is hülyeség, pláne ebben a kategóriában.

dec. 13. 09:48
 24/43 anonim ***** válasza:
85%
Eddig se vettem "véres" gyémántot, vagyis semmilyen gyémántot nem vettem, mert tutira sumákban véres gyémántot adnának el nekem ezek a miboldók, dubai "kizsákmányolós" csokit se fogok venni. A minap azért megnéztem a vásárban őket, szerintem túlértékelt divatxarság. Maradok az echte sávjci-belga csokiknál, ott se nő kakaóbab, de azért valamit tudnak.
dec. 13. 09:49
 25/43 A kérdező kommentje:
#23-as azért, mert állítólag mélyszegénység van és csomóan azt szajkózzák, hogy az ország többségének még az alapvető élelmiszerekre sincs elegendő pénze. Ez a dolog (és még sok más is, pl. a 25.000-es szaloncukor, pálinka és társai) viszont nem ezt mutatja...
dec. 13. 09:54
 26/43 anonim ***** válasza:
77%

De mit nem bírsz azon megérteni, hogy a Lidl rendelt belőle valamennyit, újdonság, stb. ezért karácsonyra veszi, aki tudja.

A limitálás meg nem azért van, mert annyira kapkodják, és nem bírják pótolni a készletet, nekik az a cél, hogy eladják a készletet, hogy kinek, az tök mindegy.

A limitálás egy hatalmas reklámfogás. Egyből van egy reklám tök ingyen, te is ezen pörögsz, és tolod - szintén ingyen. Jönnek a vevők, és ha van ez a szar, ha nincs, vesznek még egy rakás mást, mert van a vásárlási láz, és mennek akkor ide költeni.

Szerintem hatalmas húzás volt marketing szempontból.

dec. 13. 09:59
 27/43 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek a #26-al. Aki ezt a marketinget felépítette, nagy agy volt. Egyrészt beharangozták, hogy a pisztácia csak 10 évente virágzik, ami amúgy kamu. Másrészt kitalálták ezt a egy vásárló kettőt vehet maximum dolgot. Az emberek meg rácsaptak, mint tyúk a takonyra. :D
dec. 13. 10:02
 28/43 anonim ***** válasza:

ma 09:54

Fogd már fel, hogy hülyén gondolkozol.

Igen, Magyarországon rengetegen élnek mélyszegénységben, ez tény. Nem állítólag, hanem tény.

De honnan veszed, hogy mindenki veszi ezt a csokit? Honnan veszed, hogy a mélyszegénységben élők is ezt veszik?

Az ilyen kérdésekkel csak az ostobaságodat hangoztatod, bizonyítod.

dec. 13. 10:17
 29/43 anonim ***** válasza:
Ez egy künefe csokival. Igazából semmi különleges nincs benne. A Közel-Keleten ez egy tök átlagos, kellően gejl édesség, rengetegféle ízben és verzióban. Annyi, hogy valaki kitalálta, hogy rakjuk bele csokiba. Ami egyébként belga csoki, mert persze a dubaji arabok saját csokit nem tudnak kitalálni.
dec. 13. 10:55
 30/43 anonim ***** válasza:
32%
Hát hányan is vesznek? 1000-2000 ember de lehet hogy csak néhány 100 csak? Akkor ők a gazdagok a többi meg a szegény? Ez a fokmérő?
dec. 13. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!