Orbán október 23.-i beszédjében azt üzente, hogy semmi keresnivalója a Fideszben a konzervatív jobbközép gondolkodású embereknek?
Figyelt kérdés
Brüsszel, a Néppárt a gonosz, aki helytartót is ültet a nyakunkra. Magyar Péter személyében...nov. 20. 08:32
1/8 anonim 

válasza:

Én néha, megszoktam próbálni értelmezni újra és újra azt, amit ez az ember beszél és, minden egyes alkalommal rájövök, hogy ismernem kell a határaimat és mindig ugyanaz a vége... inkább iszok egy jó sört és azzal mindenki jobban jár. A sörfőzde is és én is.
2/8 anonim 

válasza:

Azt. Bár szerintem erre már eddig is minden konzervatív jobbközép gondolkodású ember rájöhetett volna magától.
4/8 anonim 

válasza:

Ide juttatott minket a fidesz.
Észak Korea dicsérget minket.
Orbán többször jár fel már Moszkvába,mint ahányszor én feljárok Budapestre céges továbbképzésre.
Kínai akkumulátor nagyhatalom vagyunk vagy leszünk a közeljövőben
És még minszkbe is kijárunk tárgyalgatni
5/8 anonim 

válasza:

A fideszbe csak gondolkodásra képtelen emberekre van szükség akikkel a zsírdisznó minden gond nélkül eltud hitetni minden hazugságot és azok még tapsolnak is neki.
6/8 anonim 

válasza:

A konzervatív gondolatok lassan kivesztek Orbánból, és helyükre sötét autokratikus demokráciaellenes korrupciót támogató eszme férkőzött be. A hatalom akarása szörnyeket tud csinálni a gyenge jellemekből.
Az ország balsorsa hogy egy ilyen ember a kormány közelébe kerülhetett bármikor is.
7/8 anonim 

válasza:

Szegény Orbán, olyan hülyeségeket beszél már, hogy valaki gondnokság alá vehetné...! Totál elmentek nála...
8/8 anonim 

válasza:

Nem, semmi ilyesmit nem üzent, honnan vetted ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!