Lehetek egyszerre liberális, "woke" és Fideszes?
Leginkább úgy értem, hogy én személyesen eléggé olyan "woke"-nak mondanám magam, és pl. valamilyen szinten része is vagyok az LMBTQ-nak (poly vagyok és biszexuális), emellett annyira konzervatívnak sem mondanám magam.
Viszont nem gondolom hogy ezeknek (pl. vallás, jobboldali dolgok) a támogatása, talán ésszel szigorítások gondot jelentenének, és amióta tudom magam Fideszes vagyok.
És tudom lehet agymosottozni meg minden, én úgy gondolom aki AKAR az jól meg tud élni az országban, de a kérdés most nem ez.
Szerintetek megfér a kettő egymás mellett? Köszönöm!
A mazochistát is hozzáteheted a jelzőidhez. :)
"én úgy gondolom aki AKAR az jól meg tud élni az országban" - kérdezd meg erről a rokkant nyugdíjasokat, vagy azokat a fiatalokat, akik mögött nem áll erős szülői támogatás (pl.: nem lakhatnak a szülőknél/nem tettek a seggük alá egy lakást és albérletben kell lakniuk), a kisnyugdíjasokat, vagy a 2-3 gyerekét egyedül nevelő anyákat, akiknek nem hajlandó az exük gyerektartást fizetni. Valaki nem tudja kidolgozni a belét, mert rokkant, valaki ki tudja dolgozni a belét és esténként, hétvégenként is munkát vállal, de milyen élet ez?
Arról nem beszélve, hogy a táppénz már régóta nem a fizetés 100%-a köszönhetően a Fidesznek, így sokan betegen is bemennek dolgozni, mert nem engedhetik meg maguknak azt a bevételkiesést, amit a táppénz jelentene. Ezt jelentené a jól élés?
Tényleg igaz mindkettő.
És hogy egyezteted össze azt, hogy a fidesz ki akarja irtani az összes szexuális kisebbséget? (És ezt nem is tagadják.)
8, ami a kormányzatnak az lghdtv propagandát jelenti, az minden érintett úgy értelmezi -magamat is beleértve-, hogy a nem hetero szexualitást gyakorlatilag egy nem létező fogalommá akarja a kormány degralálni, sem oktatási célból, sem kultúrálisan nem lehet még csak beszélni sem róla, ami mindenki más értelmezése szerint komoly krizist tud okozni az érintett emberek számára, az meg már az én személyes véleményem, hogy ez szimplán homofóbia és rasszizmus, a más szexualitással rendelkezők társadalmon belüli teljes, totális elnyomására irányulva.
Ha ez teljesen megvalósulna, úgy a 70es évek Magyarországán lennénk megint, amikor lehettél meleg, de, ha kiderült, az kb börtönnel jelentett egyet. Én nem akarok megint ilyen országban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!