Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetek egyszerre liberális,...

Lehetek egyszerre liberális, "woke" és Fideszes?

Figyelt kérdés

Leginkább úgy értem, hogy én személyesen eléggé olyan "woke"-nak mondanám magam, és pl. valamilyen szinten része is vagyok az LMBTQ-nak (poly vagyok és biszexuális), emellett annyira konzervatívnak sem mondanám magam.

Viszont nem gondolom hogy ezeknek (pl. vallás, jobboldali dolgok) a támogatása, talán ésszel szigorítások gondot jelentenének, és amióta tudom magam Fideszes vagyok.

És tudom lehet agymosottozni meg minden, én úgy gondolom aki AKAR az jól meg tud élni az országban, de a kérdés most nem ez.

Szerintetek megfér a kettő egymás mellett? Köszönöm!

nov. 5. 04:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

De, mind tettekben, mind szavakban ez a céljuk. Sosem támogatták, kifejezetten azzal szemben lépnek fel.

nov. 5. 09:30
 12/30 anonim ***** válasza:
29%
#10, #11 Ti valami párhuzamos univerzumban éltek, és onnan kommenteltek ide. Mást nem tudok elképzelni, mert a valósághoz semmi köze annak, amit írtok.
nov. 5. 09:38
 13/30 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező! És az téged nem zavar, hogy a pártod, a fityisz összemos titeket a pedofilokkal? Hogy röhigcsélnek rajtatok és elítélendő, gyógyítandó betegségnek nevez mindent, ami nem fér bele a hetero normarendszerbe? Ehhez valami tudathasadás kell, hogy asszisztálni lehessen. Én hetero vagyok, és a hagyományos értékek is fontosak számomra,de még így is gusztustalannak tartom a fityiszt, aki semmilyen kérdésben nem következetes, nem humánus.
nov. 5. 10:07
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

A helyzet az, hogy a valóság nem fog alkalmazkodni a hitedhez. Hihetsz bármit, a valóság nem fog változni, ezért ökörség, amit itt előpróbálsz adni.

A fidesz már törvényeket hozott a szexuális kisebbségek ellen, így ezt letagadni csak bolondok fogják.

nov. 5. 10:53
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Az utóbbi idők botrányai után megkockáztatom, hogy a fideszes politikusok és szószólók nagyrésze homo vagy biszexuális. Szájer Józsi, Bese atya, Gazsi a főnök fia, Csokis Máté, Deák Dániel, Szíjjas&Dzsudzsi, Semmilyen Zsolti, Gulyás Geri stb.

Tehát a fideszesség és az lmbtq tagság nem egymást kizáró tényezők.

nov. 5. 10:54
 16/30 anonim ***** válasza:
20%
A Fidesz semmilyen törvényt nem hozott a "szexuális kisebbségek" ellen. Az LMBTQP-propaganda ellen hozott ugyan törvényt, de azt nem tartatja be.
nov. 5. 11:42
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

"elítélendő, gyógyítandó betegségnek nevez mindent, ami nem fér bele a hetero normarendszerbe"

Még ebben sem következetesek. Egy betegséget nem lehet elítélni, hisz az csak egy állapot. Mégis elítélik, de közben meg betegségként is hivatkoznak rá.

nov. 5. 11:52
 18/30 harminezer oxigén ***** válasza:
71%

akkor szép sorban

-a transzneműek jogi nem- és névváltoztatásának betiltása, ami előtte kb 20 éven ketesztül létezett és működött

-az egyedülállók örökbefogadásának "nehezítése" ami a homoszexuálisok örökbefogadását lehetetleníti el, igaz nem mondják ki de a hivatalok, hatóságok jogalkalmazása ezt mutatja

-a homoszexualitás és transzneműség összemosása a pedofíliával

- a homoszexualitás és transzneműség midiában való megjelenésének korlátozása

-bizonyos könyvek fóliázása, árusításának korlátozása

ezek mind törvényekbe lettek iktatva és alkalmazzák őket és mind az lmbt közösség és tagjai ellen irányulnak

Niki

nov. 5. 12:31
 19/30 anonim ***** válasza:
30%

Kedves Miki!

- A transzneműség egy elmezavar, normális világban pszichiáternek kellene kezelni.

- Vannak heteroszexuális egyedülállók is, ez csak belemagyarázás.

- A homoszexuálisok között arányaiban több a pedofil.

- Sajnos a gyakorlatban egyáltalán nem korlátozzák az LMBTQP-propagandát a médiában.

- Sajnos nem korlátozzák az LMBTQP-propagandát tartalmazó könyvek árusítását.

nov. 5. 12:52
 20/30 anonim ***** válasza:
58%

"A transzneműség egy elmezavar, normális világban pszichiáternek kellene kezelni."

Egyébként nem. :D

Még a legelvetemültebb - de racionális - konzervatívok is elfogadják, hogy ez létezik és nem lehet kezelni.

Az ő világképük szerint van a férfi és női agy különböző, különböző méretű és máshogy működik. A transzneműség nekik azt jelenti, hogy egy férfi testbe női agy vagy női testbe férfi agy kerül. Ez semmilyen orvosi módszerrel nem orvosolható.

"A homoszexuálisok között arányaiban több a pedofil."

Valójában a számok ezt nem támasztják alá.

Sokkal inkább az látszik, hogy előbb lebuknak, mert a fiúk előbb szólalnak fel. Minden felmérés szerint a gyerekek között a lányokat nagyobb arányban molesztálják, vagyis több heteró pedofilnak kellene léteznie, csak ők megússzák.

"Sajnos a gyakorlatban egyáltalán nem korlátozzák [...] Sajnos nem korlátozzák"

Nem tudják korlátozni, ami nem létezik. Persze, hogy hozhatsz törvényt arról, hogy lapos a Föld, de a valóság nem fog ehhez igazodni.

nov. 5. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!