Lehetek egyszerre liberális, "woke" és Fideszes?
Leginkább úgy értem, hogy én személyesen eléggé olyan "woke"-nak mondanám magam, és pl. valamilyen szinten része is vagyok az LMBTQ-nak (poly vagyok és biszexuális), emellett annyira konzervatívnak sem mondanám magam.
Viszont nem gondolom hogy ezeknek (pl. vallás, jobboldali dolgok) a támogatása, talán ésszel szigorítások gondot jelentenének, és amióta tudom magam Fideszes vagyok.
És tudom lehet agymosottozni meg minden, én úgy gondolom aki AKAR az jól meg tud élni az országban, de a kérdés most nem ez.
Szerintetek megfér a kettő egymás mellett? Köszönöm!
De, mind tettekben, mind szavakban ez a céljuk. Sosem támogatták, kifejezetten azzal szemben lépnek fel.
A helyzet az, hogy a valóság nem fog alkalmazkodni a hitedhez. Hihetsz bármit, a valóság nem fog változni, ezért ökörség, amit itt előpróbálsz adni.
A fidesz már törvényeket hozott a szexuális kisebbségek ellen, így ezt letagadni csak bolondok fogják.
Az utóbbi idők botrányai után megkockáztatom, hogy a fideszes politikusok és szószólók nagyrésze homo vagy biszexuális. Szájer Józsi, Bese atya, Gazsi a főnök fia, Csokis Máté, Deák Dániel, Szíjjas&Dzsudzsi, Semmilyen Zsolti, Gulyás Geri stb.
Tehát a fideszesség és az lmbtq tagság nem egymást kizáró tényezők.
"elítélendő, gyógyítandó betegségnek nevez mindent, ami nem fér bele a hetero normarendszerbe"
Még ebben sem következetesek. Egy betegséget nem lehet elítélni, hisz az csak egy állapot. Mégis elítélik, de közben meg betegségként is hivatkoznak rá.
akkor szép sorban
-a transzneműek jogi nem- és névváltoztatásának betiltása, ami előtte kb 20 éven ketesztül létezett és működött
-az egyedülállók örökbefogadásának "nehezítése" ami a homoszexuálisok örökbefogadását lehetetleníti el, igaz nem mondják ki de a hivatalok, hatóságok jogalkalmazása ezt mutatja
-a homoszexualitás és transzneműség összemosása a pedofíliával
- a homoszexualitás és transzneműség midiában való megjelenésének korlátozása
-bizonyos könyvek fóliázása, árusításának korlátozása
ezek mind törvényekbe lettek iktatva és alkalmazzák őket és mind az lmbt közösség és tagjai ellen irányulnak
Niki
Kedves Miki!
- A transzneműség egy elmezavar, normális világban pszichiáternek kellene kezelni.
- Vannak heteroszexuális egyedülállók is, ez csak belemagyarázás.
- A homoszexuálisok között arányaiban több a pedofil.
- Sajnos a gyakorlatban egyáltalán nem korlátozzák az LMBTQP-propagandát a médiában.
- Sajnos nem korlátozzák az LMBTQP-propagandát tartalmazó könyvek árusítását.
"A transzneműség egy elmezavar, normális világban pszichiáternek kellene kezelni."
Egyébként nem. :D
Még a legelvetemültebb - de racionális - konzervatívok is elfogadják, hogy ez létezik és nem lehet kezelni.
Az ő világképük szerint van a férfi és női agy különböző, különböző méretű és máshogy működik. A transzneműség nekik azt jelenti, hogy egy férfi testbe női agy vagy női testbe férfi agy kerül. Ez semmilyen orvosi módszerrel nem orvosolható.
"A homoszexuálisok között arányaiban több a pedofil."
Valójában a számok ezt nem támasztják alá.
Sokkal inkább az látszik, hogy előbb lebuknak, mert a fiúk előbb szólalnak fel. Minden felmérés szerint a gyerekek között a lányokat nagyobb arányban molesztálják, vagyis több heteró pedofilnak kellene léteznie, csak ők megússzák.
"Sajnos a gyakorlatban egyáltalán nem korlátozzák [...] Sajnos nem korlátozzák"
Nem tudják korlátozni, ami nem létezik. Persze, hogy hozhatsz törvényt arról, hogy lapos a Föld, de a valóság nem fog ehhez igazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!