Miért van az, hogy hétköznap munkaidőben nagyrészt liberális válaszolók vannak, míg esténként és hétvégente meg konzervatívok?
Figyelt kérdés
Most nem azt írom, hogyan kizárólag. Pl ma vasárnap ugyanúgy lehetnek itt liberálisok is. De alapvetően ez a tendencia figyelhető meg az értékeléseken és válaszokon is.nov. 10. 13:14
2/12 anonim válasza:
Erősen kétlem hogy egy válaszból meg lehetne állapítani egy válaszoló ideológiáját.
4/12 anonim válasza:
Én tegnap voltam fideszes, lipsi és egy online játékban bot is.
Azt gyanítom, hogy az emberek ítélőképessége nem a legjobb.
5/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem egy-két kérdés alapján gondolom
nov. 10. 13:41
6/12 anonim válasza:
Mi alapján tudod megállapítani, hogy a válaszolok közül ki a liberális?
7/12 A kérdező kommentje:
Lmbtq házasság-pártiak, blm támogatók, fanatikus Ukrajna-pártiság stb
nov. 10. 13:50
8/12 anonim válasza:
#7 Akkor a módszereid nem jók, mert én liberálisként éppen hogy ellenzem Ukrajna katonai támogatását :D
9/12 anonim válasza:
7. Én támogatom, hogy férfiak és nők is össze tudjanak házasodni a saját nemükkel. Támogatom azt is, hogy valakinek több felesége vagy férje legyen.
Transzfób vagyok (lehessen bárki transz, de azt nem ismerem el, hogy ettől ténylegesen nemet vált). Az összes többi betűt pedig gyűlölöm. Nem támogatom a blm mozgalmat. Oroszországot tartom az agresszornak és jogosnak tartom, hogy Ukrajna védekezik ellenük. Putyin elmehetne már a Pokolba.
10/12 anonim válasza:
Mert a liberálisok közül jó páran pénzt kapnak a kommentelésért, tehát ez a munkájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!