Csak a mai napon járműhiba, biztosítóberendezés hiba és pótlóbusz óriási késésekkel a MÁV-nál. Realisztikusan hogyan akar ez az ország olimpiát rendezni, amikor egy átlagos hétköznapot sem tud biztosítani a dolgozói rétegnek sem gördülékenyen?
Figyelt kérdés
nov. 4. 16:01
1/5 Fsms válasza:
Majd a nézők mennek gyalog vagy kerékpárral csak egy kicsit korábban indulnak el.
2/5 anonim válasza:
Én, 1972-től 2010-ig voltam a vasútnál. Mindig voltak ilyenek, csak nem volt felkapva. Ettől függetlenül, folyamatosan elhanyagolják a MÁV-ot.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk nem a MÁV-ra kell alapozni egy olimpiát. Elég sok sikeres sportrendezvényt szerveztek már Budapesten, ennek a MÁV-hoz nem sok köze van. Egy alkatrész meg bármely országban, bármikor elromolhat.
4/5 anonim válasza:
3: Mivel nem minden sportesemény lenne Budapesten, ezért a külföldről iderepülők nyilván nem busszal fognak eljutni A-ból B-be, hanem elsősorban vonattal mennének. Szóval de, egy olimipa normális vasút nélkül elképzelhetetlen, ekkora embertömeget máshogy nem lehet hatékonyan szállítani. A repülő belföldön nem opció, mert ahhoz túlságosan kicsik a távolságaink, hogy 1) megérje, 2) ellensúlyozza távolság a károsanyag-kibocsátást.
5/5 Telelő Teve válasza:
Szerintem teljesen rendben voltak ma az autópályák. Néha kint vannak felesleges lassítások, de a közút egyre profibban dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!