Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan van pénze az embereknek...

Honnan van pénze az embereknek erre a dubai csokira?

Figyelt kérdés
Mindenki ezt veszi ebben a nagy szegénységben. Már limitálták is a megvásárolható mennyiséget az amúgy sem olcsó csokiról, de tényleg mindenki ennyire jól keres, hogy ekkora kereslet van erre a csokira?

dec. 13. 07:17
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván a "gazdagok" veszik.
dec. 13. 07:27
 2/43 anonim ***** válasza:
78%
Néha egy-egy különlegesség szerintem beleférhet kb mindenkinél. Csak nagy a felhajtás, de amúgy egy kb 2000 forintos dologról beszélünk.
dec. 13. 07:41
 3/43 anonim ***** válasza:
68%
Nekem onnan hogy elmentem dolgozni. A többieknek nem tudom.
dec. 13. 07:44
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Honnan van pénze az embereknek teletankolni az autót!?

Én ezen kattogok mindig.

dec. 13. 07:46
 5/43 anonim ***** válasza:
75%
A Lidlben 2500 Forint. Akkor micsoda jólét van mert van az embereknek 2500 Forintjuk édességre?
dec. 13. 08:12
 6/43 anonim ***** válasza:
90%

Én nem veszem.

Utálok mindent ami abból a fertőből érkezik. Pont azért nem veszem meg mert semmi Dubaji szart nem támogatok, eszek mást.

dec. 13. 08:27
 7/43 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vettem, tehát nem lehet mindenki.
dec. 13. 08:28
 8/43 A kérdező kommentje:

Azért egy 100 grammos csokiért 2500 Ft. az szerintem nem olcsó kategória. Amikor egy ugyanúgy 100 grammos táblás Milkát 500 Ft. körül megkapok. Tudom, mert most vettem nemrég a Mikulás-csomagokba. Két gyerek van, két tábla Milka egy ezres. Dubajcsokiból 5000 lenne. Az azért elég húzós.

Ha akarnám meg tudnám venni, de én sajnálom rá, mivel nemigen vagyok oda az édességért

dec. 13. 08:33
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem mennék oda , adjanak aranyat akkor sem,lopott pénzek, kizsakmanyolják a keleti szegény országokból érkező munkavállalókat, haza se engedik, a nőket nem is írom hogy bánnak velük, börtönbe teszik ,ki se engedik, ezektől soha semmit.

Legyek egyszerű tisztán,mint gazdag mocskos pénzel a kezemben.

Nem nem soha .

Nem kell a csokijuk sem egyék meg ők.

dec. 13. 08:36
 10/43 anonim ***** válasza:
77%
Az irszág összes lakosa abba a boltba vásáról aholt te?
dec. 13. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!