Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért probléma az, ha egy...

Miért probléma az, ha egy politikus szóvá teszi, hogy az embereknek büdös a szája?

Figyelt kérdés
Igaza van szerintem

nov. 16. 17:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem semmi. Jobb őszintének lenni mint megalázni egy egész társadalmi réteget holmi olcsó farháttal.
nov. 16. 17:53
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán nem gond, elismerés illeti hogy őszinte manapság ritkaság az ilyen. Ember igaz szóból ért.
nov. 16. 17:54
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
Igaza van,sok a büdös pofájú az országban!
nov. 16. 17:55
 4/21 anonim ***** válasza:
61%

Valójában ma már nagyon ritkán lehet büdös szájú emberrel találkozni. Akkor is tapintatlan bunkóság lenne ilyent mondani, ha igaz.

Ha a szavazóira mondja, általánosságban az peig azt jelenti, hogy kutyába sem veszi őket, lenézi a végtlenségig, de a szavazatuk azért kell neki.

nov. 16. 17:57
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
Néztem az országjárását nyáron mielőtt felment a színpadra nagy tömegen kellett átverekednie magát, és nem értem még ma sem, hogy miért kérnek tőle dedikálást, és közös képet, egyrészt feltartják, és egyesek túl közel beszélnek hozzá, és már akkor gondoltam, valószínűleg találkozott az orra több kellemetlen lehelettel, volt rá eset,amikor még az arcán is látszott, hogy kelepcébe került, és szabadulna.
nov. 16. 18:19
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
5# Ez a népszerűség átka, vagy velejárója.
nov. 16. 18:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki magából indul ki.
nov. 16. 18:32
 8/21 anonim ***** válasza:
66%
Egy politikus ne tegye ezt szóvá, még ha van is benne igazság! Ez oltári nagy bunkóság, egy politikusnak példát kéne mutatnia ideális esetben! Gondoljunk bele abba, hogy mi lenne ha egy kormánypárti politikus tenné ezt! Véleményem szerint ő teljesen alkalmatlan politikusnak, nemhogy még miniszterelnöknek. Már a legelején is össze-vissza beszélt a Partizán-riportban, amikor azt mondta, hogy nem szeretne politikus lenni, meg hogy a Fidesz egyes vezetői helikopterrel fognak menekülni az országból. Mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok egyik pártnak sem az elkötelezett híve.
nov. 16. 18:39
 9/21 anonim ***** válasza:
59%
Valószínű tisztában van a saját szavazótáborának a bélrendszerbeli aromájával. Elég csak ide bekukkantania a gyk-ra, a többségi ellenzékinek már szerintem a sz.r is néha áramlik az ábrázatából.
nov. 16. 18:43
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
Mert ezt a saját választóiról mondja, akik hozzájuttatták a zsíros EU-parlamenti mandátumhoz, ahol a fizetéséért lóf...t sem kell csinálnia. Persze az MP-hívek szerint nem gond, csak akkor lenne gond, ha orbán mondta volna.
nov. 16. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!