Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért probléma az, ha egy...

Miért probléma az, ha egy politikus szóvá teszi, hogy az embereknek büdös a szája?

Figyelt kérdés
Igaza van szerintem

nov. 16. 17:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

"Egy politikus ne tegye ezt szóvá"

Nem tette szóvá, ez egy bizalmas magánbeszélgetésen hangzott el.

nov. 16. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát, attól függetlenül kicsit több tisztelettel lehetne a szavazói iránt, de nekem aztán mindegy.
nov. 16. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
A f"szom legyen a fogkeféje a sok büdös képűnek.
nov. 16. 19:18
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
Az emberek feltüzeltségre meg hálára számítottak, hogy M.P. a színvonalak mögött azt “érzi”. S nem azt, hogy “bleh” “büdösek”. Akinek van egy minimális érzelmi inteligenciája, az nem dédelget emberekről ilyen idealizált elkézpeléseket, hogy mindig jó passzban, mindig szép dolgokat mondanak, soha nem fáradtak, irritáltak stb… Szerintem (még mindig), nem ér magánbeszélgetéssel ilyen szinten visszaélni. Mindannyian mondunk ennél cifrább dolgokat is…
nov. 16. 19:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha valóban ezt mondta az igenis tahóság volt. Magyar Péter mint ember nem a legszimpibb nekem, elég beképzelt, néha kicsit visszavehetne az arcából.

A helyzet az, hogy ahhoz képest amit a fidesz csinál ez lóf@szbarack, mondhatni említésre sem érdemes.

És ha az az egyetlen amivel megpróbálják lejáratni MPt, és rávenni a népet hogy ne szavazznak a tiszára hogy ez faszi azt mondta hogy az embereknek büdös a szája és veszekedett az exével, akkor kösz szépen de nemhogy meggyőztek hanem csak még szánalmasabbnak tartom az egész Orbán bagázst.

nov. 16. 19:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Elnézést, ez egy fogkrém reklám akar lenni?
nov. 16. 19:54
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát mert ezzel felnyitja a szemeket arra a problémára, hogy:

A, az eü. nincs jó állapotban;

B, a zemberek egészsége nincs jó állapotban;

C, a zemberek jövőtervezése 0.

nov. 16. 21:57
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

Igaza van, olyan csórók, hogy mentolos rágóra sem jut pénz.

Olyan úri huncutságokról ne is beszéljünk, mint a fogorvos.

nov. 17. 02:10
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Fogorvoshoz lehet menni államiba is, van buktatója ennek, nem fényezni akarom az állami EÜ-t, de az is egy opció tud lenni, nekem pozitív tapasztalatom volt.

nov. 17. 08:54
 20/21 anonim ***** válasza:
57%
Most újra divatbajön, hogy családtagok, barátok árulkodnak egymásra? Ki kezdte ezt? Csak nem Magyar Péter?! Mert ugye a büdösszájú választókról is bizalmas beszélgetés közben készült felvétel. Visszanyal a fagyi!
nov. 17. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!