Fidesz szabazók! Az ellenzéki érzelmű szavazókat, az átlagembereket is gyűlölitek, bűnös embereknek tartjátok őket, vagy csak a politikusokat?
Se s politikusokat, se a szavazóikat nem gyűlölöm. Ettől függetlenül megvan róluk a véleményem, de semmi rosszat nem akarnék nekik.
Na jó, mégis: tapasztalják meg, milyen lenne egy moslékos kormányzás, de csakis úgy, ha mi kimaradhatunk belőle .
Én pont ellenzékieket szoktam látni fröcsögni nagyobb arányban:D
De amugy nem utálok senkit mert nem értünk egyet politikailag, a legjobb haverom is ellenzéki. Nem tehetnek róla hogy nem látnak tisztán. Viszont az ellenzéki politikusokat megvetem, mert ők tudatosan csinálják azt amit. Igaz azt tegyük hozzá, hogy a kormánypárti politikusok sem egy szentek.
"Be kell valljam, fideszes emberektől gyakran olvasok undorító személyeskedő kommenteket"
Biztos van ilyen, de ellenzéki kommenteket nem szoktál olvasni, vagy ha ellenzékiek akasztanának fideszeseket, az nem éri el az ingerküszöbödet?
"Nem tehetnek róla hogy nem látnak tisztán."
Nézd, kit néznek folyton hülyének meg hazudnak nekik 0-24-ben? Nem nekünk ellenzékieknek, én pont at tapasztalom, hogy a fideszesek élnek egy álomvilágban, ahonnan nem lehet kirángatni őket, akkor sem, ha szó szerint átélik az ellenkezőjét annak, amit hinniük kéne.
Elérné, ha olvasnék ilyet ellenzéki kommentelőtől, de tőlük nem szoktam.
Senkit nem utálok, sőt le se nézek azért mert ellenzéki. Mindenki más szempontok alapján áll hozzá dolgokhoz, más helyről tájékozódik, mindenkit máshogy vezetnek meg, többfélék vagyunk sokféla tapasztalattal, és ezek alapján alkotunk véleményt.
Azokat viszont nagyon is lenézem, akik hagnosan fröcsögve szidják a másikat mert épp nem ellenzéki vagy Fideszes. (Én az ellenzék oldaláról ezt többször tapasztalom, de ez nyílván csak az én meglátásom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!