Ki és miért mondta, hogy a magyarok "bűnös nemzet"?
Soros György, Mohácsi Viktória.
2021. nov. 12. 19:08
Mindenki, aki a vesztünket akarta és akarja!
2021. nov. 12. 19:08
A külföldiek nagy része és a magyarországi baloldali nemmagyarok/álmagyarok/hazaárulók/kisebbségiek(zs + c)/felforgatók ma is egyfolytában ezt mondják. Valaki érdekből valaki agymosottságból fakadó gyűlöletéből adódóan ("Two Minutes Hate", a "szomszédaink", nyugatiak, oroszok, stb.). Illetve inkább azt szokták mondani, hogy a "legbűnösebb nemzet".
2021. nov. 12. 19:18
4/19 A kérdező kommentje:
Nana 3.
A baloldaliak között is vannak igazi magyarok (csak máshogy fogják fel az életünket, nem az általad valószínűleg hőn szeretett vadkapitalizmus eszméje szerint).
A jobboldaliak között is vannak álmagyarok, sőt nem is kevés. Csak nekik valahogy az élet is bejött; így könnyű kampányolni.
2021. nov. 12. 19:32
6/19 A kérdező kommentje:
Most megkérnék mindenkit ne álljunk neki itt veszekedni ki a jó es a rossz magyar, hanem adjatok egy hiteles forrást erre a kijelentésre...!
A baloldal-jobboldal felosztás már akkor pontatlan volt, amikor kitalálták, mára már teljesen értelmetlenné vált. Az nem az én hibám, hogy szinte az összes magyarellenes fröcsögő baloldalinak vallja magát, miközben a jobboldaliak között alig van ilyen. Ha pl. a kurucon olvasnám a magyarellenes okádékokat a hvg helyett, akkor azt írtam volna, hogy jobboldali nemmagyarok.
2021. nov. 12. 19:42
Nem Kérdező, most már ezt megtárgyaljuk!
Tehát: 5-ös voltam és meg egy dolgot írok.
Én pl. jobboldali vagyok a szerint, hogy bizony aki nem ide való (mert nem hajlandó beilleszkedni), avagy lop-csal-hazudik, az vesszen!!
De pl. baloldali vagyok abban a tekintetben, hogy a javakat igazságosan kellene elosztani. Munka-alapon, de az embereket nem kéne a munkával átverni. (pl. tanárok kisebb fizetése - nagyobb stressz mellett vs. mindenféle irodakukacok 400-as nettója)
Satöbbi!
2021. nov. 12. 19:43
8: Ja, mert egy irodában nincs stressz, mi? A tanári meg egy részmunkaidős állás, azt ne feledd.
2021. nov. 12. 19:50
9
Mi vagy te, hogy ilyet írsz?
2021. nov. 12. 19:55
Kapcsolódó kérdések: