A Fidesz miért nem számoltatta el Gyurcsányt, ha ennyire ő a fő bűnös szerintük?:D
Mert nem az, ha pedig mégis akkor a fidesz egy balfax.
lehet válogatni mert 3. opció nincs.
Mert csak választási ígéret volt.
Egy a sok közül, ami lett beváltva.
Gyengék voltak hozzá.
A mostani ellenzék sem fogja tudni megvalósítani az ígéreteit.
Te vezeted az országot, te hozod a törvényeket (játékszabályokat) majd úgy lopsz/csalsz hogy azért felelősségre vonható legyél?
Anno sokat játszottam egy online játékkal és volt egy szabály, hogy nem szabad több felhasználót regisztrálni. Én nagyon szerettem a játékot, többet akartam játszani regisztráltam és ki is tiltottak, pedig a karaktereim nem dolgoztak össze. Amikor már kicsit jobban ismertem a játékot, tudtam hogy hogyan nézik a felhasználókat, akkor regisztráltam 4 felhasználót, pofátlanul összedolgoztam velük és mégse tiltottak ki. Miért? Mert nem voltam hülye. Politikusok közül is azt lehet elkapni aki hülye, nem azt aki pofátlanul lop és tisztességtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!