Fidesz szabazók! Az ellenzéki érzelmű szavazókat, az átlagembereket is gyűlölitek, bűnös embereknek tartjátok őket, vagy csak a politikusokat?
Figyelt kérdés
Nagyon durva viták alakulnak ki itt is, meg a Facebookon is, sokszor nagyon undorító dolgokat kívánnak is másnak. Be kell valljam, fideszes emberektől gyakran olvasok undorító személyeskedő kommenteket, ahol az ellenzéki ember valamit leír, aztán a fideszes kommentelő vissza ír, akár olyat is, ami büntetendő is lehetne. Ezt csak ezért kérdezem.2022. jan. 23. 19:45
11/17 anonim válasza:
8. Akkor olvasgass ellenzéki kommenteket. Nem mintha olyan nagy élmény lenne, de akkor képben leszel, mennyire tele vannak elfogadással, szeretettel, a demokrácia iránti vággyal.
12/17 Dzsonszi válasza:
4: "Biztos van ilyen, de ellenzéki kommenteket nem szoktál olvasni, vagy ha ellenzékiek akasztanának fideszeseket, az nem éri el az ingerküszöbödet?"
Kérdező: "#4 Elérné, ha olvasnék ilyet ellenzéki kommentelőtől, de tőlük nem szoktam."
Kedves kérdező, mikor Márky emlegette, hogy a kandelábereket mire lehet még használni plakátok ragasztása helyett, az nem érte el az ingerküszöböt? És asszem ő a miniszter jelöltöt, nem egy random kommentelő.
13/17 A kérdező kommentje:
Mikor mondta ezt Márki? Nem igazán követem MZP-t, az az igazság. De amúgy Jakab Viktóriázása annak idején nagyon nem tetszett nekem sem, meg a parizerrel történő gúnyolódása.
Mielőtt azzal vádoltok, hogy Márkira szavaznék, kutyapártos érzelmű vagyok jelenleg.
2022. jan. 23. 23:58
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
14 vagyok. Az első link eltévedt, nem ide szántam.
16/17 anonim válasza:
17/17 A kérdező kommentje:
#14, #15, #16
Elképesztő.
2022. jan. 24. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!