Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Origo szerint óriási siker...

Az Origo szerint óriási siker az új Nemzeti Konzultáció. Már ti is kitöltöttétek?

Figyelt kérdés
Eddig már több mint 700 ezren mondtak véleményt. Hidvéghi Balázs a kormány hivatalos közösségi oldalán közzétett videóban azt kéri: aki még nem tette meg, töltse ki a nemzeti konzultációt. „Ha közösen döntünk, erősebbek leszünk” - tette hozzá. A nemzeti konzultáció megerősíti a kormányzati politikát – fogalmazott Orbán Viktor a konzultáció elindulása után.
dec. 10. 10:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős mesélte, aki nyomdában dolgozik: A konzultáció eredményeiről szóló óriásplakátokat egy időben gyártják, nyomtatják a konzultációkkal. Az óriásplakátok már akkor a raktárakban állnak, amikor még ki se postázták a konzultációt a lakosságnak. Már előre "tudják" a "végeredményt".

Ki ne tudná... Én is megmondom előre, hány % fog igennel szavazni a mostanira. Nem tévednék nagyot, max. 1-2%-ot.

[link]

[link]

[link]

[link]

(Egyébként csendben megjegyzem, hogy ilyen arányok demokráciákban SOHA nincsenek semmilyen kérdőív vagy választások esetén. Kizárólag diktatúrákban vannak 95-100%-os támogatottsági arányok. Vélhetően "némi" manupuláció következtében.)

Totál naivitás azt feltételezni, hogy ezeket a kérdőíveket bárki felbontja, megnézi, pláne még ki is értékeli pár nap alatt, amikor már ott lóg a plakát a végeredménnyel a táblán vagy a tűzfalon...

dec. 10. 12:59
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Soha senki nem auditálta ezeket a számokat, amiket bemondanak. Ha 700 ember küldte vissza, akkor is nyugodtan behazudhatják, hogy 700 ezren küldték vissza, soha senki nem fog rájönni.
dec. 10. 13:33
 23/27 qkker1 ***** válasza:
100%

"Jó hogy azt nem mondjátok, még azt se tudták miről szól majd a konzultáció, de az eredmény már előre megvolt."

Pedig pontosan így volt!

dec. 10. 13:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mindegyikre a második választ jelöltem meg. Szóval ha az jön ki, amit a fidesz vár, tehát az első válaszok, akkor gyanús lesz, mert az ismerőseim is hasonlóan jártak el.
dec. 10. 14:39
 25/27 A kérdező kommentje:
De mindig az első lett volna a jó válasz, akkor így minek küldted vissza hogy direkt megtrollkodtad?
dec. 10. 14:42
 26/27 anonim ***** válasza:
#25 Én is megtrollkodtam és közeli körből 20 embert tudok aki ugyanígy lett.
dec. 10. 15:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Kettétéptem és bedobtam a kukába.
dec. 10. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!