Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Origo szerint óriási siker...

Az Origo szerint óriási siker az új Nemzeti Konzultáció. Már ti is kitöltöttétek?

Figyelt kérdés
Eddig már több mint 700 ezren mondtak véleményt. Hidvéghi Balázs a kormány hivatalos közösségi oldalán közzétett videóban azt kéri: aki még nem tette meg, töltse ki a nemzeti konzultációt. „Ha közösen döntünk, erősebbek leszünk” - tette hozzá. A nemzeti konzultáció megerősíti a kormányzati politikát – fogalmazott Orbán Viktor a konzultáció elindulása után.
dec. 10. 10:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Vajon honnan tudja, hogy megerősíti a kormányzati politikát? Már össze is számolták és ki is értékelték a visszaküldött lapokat? Honnan tudja, hogy nem az van bennük, hogy szarul csinálnak mindent és változtatni kéne? Jó mondjuk nem tudom, hogy volt-e egyáltalán ilyen opció, nem olvastam.
dec. 10. 10:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A hamujára X-ek az is jó?
dec. 10. 10:49
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Hadházy Ákos derítette ki egy évekkel ezelőtti konzultációról, hogy meg se nézték, csak tárolták. Még az eredmény kihirdetése után is ott álltak a beérkező raktárban hegyekben a bontatlan borítékok. Minek is néznék meg, amikor már minden előre el van döntve?

Az online kitöltéseket megnézik, mert azt csak le kell kérdeni az adatbázisból, de azt is csak kevés ellenzéki tölti ki mert minek. Többségében a bólogatók töltik ki online is. Ha a főniék azt mondják, hogy utálni kell valakiket, akkor bőszen bólogatnak. Ha fél évvel később a főni azt mondja, most ugyanazokat szeretni kell, akkor is szorgalmasan bólogatnak és szeretni kezdik. Viktor mondja, állj fél lábra, és fél lábra állnak. Viktor mondja, guggolj le és leguggolnak. Egyre inkább hiszek a szimuláció elméletben. Sok NPC van, akik mindig követik a programot.

Csak pénzkidobás ez a konzultáció, hízlalja az egyik B kategóriás NER vállalkozó bankszámláját illetve erre fogják, hogy demokrácia van mert kikérik a véleményt, ami mint a mellékelt ábra mutatja, csak kamu.

dec. 10. 11:03
 14/27 qkker1 ***** válasza:
100%

"Már össze is számolták és ki is értékelték a visszaküldött lapokat? "

Már a nyomdába adás előtt tudták az eredményt.

dec. 10. 11:18
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"Többségében a bólogatók töltik ki online is. "

Meg szorgos kis filippínó botocskák.

dec. 10. 11:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kitöltöttem, de mindenhol a "rossz" választ jelöltem meg.
dec. 10. 11:35
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
8 millió 18 év felettiből 700 ezer kitöltés amely még a 10%-ot se éri el, nem túl nagy siker szerintem
dec. 10. 11:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Óriási siker a nemzeti konzultáció!" <=> Hídvégi Balázs kéri, hogy aki még nem tette, töltse ki (kb. 7,3 millió ember)

Ha akkora siker, akkor miért kell kérni az embereket, hogy töltsék ki? Maguktól nem akarják kitölteni? Akkor mégsem olyan óriási siker?

dec. 10. 11:51
 19/27 A kérdező kommentje:

"Már a nyomdába adás előtt tudták az eredményt."

Jó hogy azt nem mondjátok, még azt se tudták miről szól majd a konzultáció, de az eredmény már előre megvolt. Aha...

dec. 10. 12:30
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#19 Kicst furcsa hogy a hű de szuper magyar posta több hét alatt tudja kézbesíteni, bezzeg vissza pikk-pakk. Sőt egyesével meg is számolják mind a 700ezret. Nagyon hihető.
dec. 10. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!