Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megfenyegették a tiszások...

SzocdemOliver kérdése:

Megfenyegették a tiszások Konok Pétert, a történész lemondta a szereplését egy műsorban. A mostani Három T helyett a Két T (tiltott és támogatott) Tisza Párt általi bevezetése miben javítana a szólásszabadság helyzetén?

Figyelt kérdés

Tucatnyi üzenetben fenyegették meg a Tisza Párt rajongói Konok Pétert azzal, hogy „megvárják”, „beverik a pofáját”, ezért a történész lemondta december 17-i Kötöttfogás Extra című műsor felvételét. Minderről maga Konok Péter számolt be szombaton a közösségi oldalán.

A történész azt írja: ezek a fenyegető üzenetek a Tisza Párt trolljaitól érkeznek, viszont nem lehet tudni, „hogy melyik valós, melyiket írja olyasvalaki, akit sikeresen idáig hergeltek, és netán meg is valósítaná, amivel fenyegetőzik”.

[link]

dec. 7. 22:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"gondolom ha téged is megfenyegetnének fizikai erőszakkal, máshogy gondolkodnál."

Rosszul gondolod. 2, vagy 3 éve, a Fidesz a facebook oldalán egy nyilvánvaló valótlanságot posztolt, amire kulturált módon hívtam fel a figyelmet, egyúttal megcáfoltam az állítást is. Mielőtt az oldalról kitiltottak volna, tetemes mennyiségű fenyegetést kaptam az igen tisztelt polgároktól.

Egyetlen, kulturáltan megfogalmazott, mindennemű személyeskedést nélkülöző vélemény miatt. Viszont nem kenyerem a rettegés.

" de a válaszod alapján nem a gondolkodás az erősséged."

Nézd, nem kötelező egyetértenünk, de személyeskedés nélkül nem megy?

"az usában lelőtt egészségbiztosítása cégvezetőt is figyelmeztették, de ő csak legyintett hogy nem kell neki biztonsági szolgálat, le is lőtték."

Az ugye megvan, hogy egy befolyásos személyről van szó, aki az amerikai lakosság hatalmas részének okozott jelentős károkat?

Konok Péter szerinted ez a kategória?

dec. 11. 16:38
 32/36 anonim ***** válasza:

31: és te is valami publicista vagy aki ment előtte előadásra és fenyegettek, vagy csak az otthon melegéből osztottad az észt?

mert gondolom ez az óriási különbség a kettő ügy között.

"személyeskedés nélkül nem megy?"

jaj bocsika ha a piciny lelki világodba gázoltam. akik hülyeségeket válaszolnak, reagálnak, azoknak nem baj.

az utsó példa lett volna arra hogy egy fenyegetés nem mindig merül ki abban hogy csak üres fenyegetés hanem tettlegességig fajult. ha nem jött át, akkor sajnálom.

lehet a 2-3 éves figyelem felhívásod is efféle üres okoskodás volt, talán azért oltottak le.

dec. 11. 17:18
 33/36 anonim ***** válasza:

"31: és te is valami publicista vagy aki ment előtte előadásra és fenyegettek"...

Egyszerű, hétköznapi állampolgár vagyok.

De tartok tőle, hogy nem érted a lényeget: az általad hivatkozott esetek kivétel nélkül, jelentős befolyással bíró személyeket céloztak. Konok Péter szerinted ilyen?

"jaj bocsika ha a piciny lelki világodba gázoltam."

A lelkem rendben van, köszönöm! A személyeskedés sosem azt minősíti, aki kapja, hanem azt, aki adja.

"lehet a 2-3 éves figyelem felhívásod is efféle üres okoskodás volt, talán azért oltottak le"

Ahogy érthetően leírtam fentebb, a figyelemfelhívásom egy valótlan állítás tételes cáfolata volt.

Tudod mi a különbség leoltás és fenyegetés között?

dec. 11. 18:03
 34/36 anonim ***** válasza:
33: hát itt te vagy az aki nem érti. fárasztó, értetlen alak vagy.
dec. 11. 18:19
 35/36 anonim ***** válasza:

Mégis te beszélsz másról. De ahogy gondolod, legyek én a fárasztó, lehetetlen alak!

További szép estét!

dec. 11. 18:22
 36/36 anonim ***** válasza:

35: "Mégis te beszélsz másról"

ja oké 🤣🤣

mondjuk ha értenéd amit írok és a saját írásod is értenéd jobb lenne, de mindegy 🤣

dec. 11. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!