Más is járt úgy, hogy rendszeresen törlik a kormányellenes hozzászólásait?
Nem trollkodtam, senkit nem anyáztam, nem spameltem, és nem tartalmazott linket vagy promóciót a kommentem. Egy mérsékelten heves, de személyeskedés nélküli vitában vettem részt politikai témájú videó alatt, és a kormányt, illetve annak elvakult hívőit kritizáltam, és gondolkodásra ösztönöztem őket - már nem is egyszer. Az ilyen kommentjeim rendre köddé válnak, vagy már eleve ki sem kerülnek, mindenféle figyelmeztetés nélkül. Sehol nem írja ki, hogy tiltva lennék, hogy törölve lettem, vagy hogy szavazzak a Fideszre. Ugyanúgy tudok kommentelni, és nálam az oldal frissítéséig úgy látszik, mintha kint is lenne a kommentem, aztán egy frissítés után volt, nincs.
Van itt más is, akit rendszeresen, észrevétlenül törölnek, holott semmilyen szabályba nem ütközik, amiket kiír? Az összes összeesküvés-elméletet baromságnak tartom, egyáltalán nem vagyok ilyen beállítottságú, de az tényleg vérlázító, hogy most már a szólásszabadság ennyire nem valósul meg egy elvileg modern, civilizált országban, még egy nyomorult kommentszekcióban sem.
Nem lehet semmi, úgy moderátori elveket felállitani, hogy a kormány politikát tud csinálni transz óvodásokból, vagy mindmeghalunk fiainkból.
Itt csak egy savköpő menyétnek lehet erkölcsi iránymutatása.
A legutóbb törölt hozzászólásom a jelenleg kormányon levő párt közlésmódját kritizálta és rendszeres whataboutizmusait emelte ki, illetve ennek kapcsán arra világított rá, hogy nem jó a kormánypártot azért védelmezni, mert más országokban még nálunk is rosszabb a helyzet. És ezt ennél nem kulturálatlanabb nyelven fogalmaztam meg.
Ha ez a YouTube irányelveibe ütközik, az legfeljebb azt jelenti, hogy a Lőrinc megvette, egyébiránt nem hiszem.
Lehet az is a jelenkori kényelmes, profitorientált de rendkívül aljas és etikátlan hozzáállást követi, pont mint a facebook. Hogy nem a tényleges tartalom számít, hanem hogy hányan jelentik. És akkor lehet még mérlegelés se lesz hanem automatikusan törölni fogják, ha túl sok ember jelenti. Szóval ha egy helyen több a normálatlan ember vagy akár trollkommandó, sok accos élettelenek/kormány propagandatrolljai akiknek ez a feladatuk, akkor idővel minden kritikus komment törölhető ilyen módon. És ami a nagyobb baj, hogy vannak métely helyek ahol szabadon lehet ezáltal fröcsögni és gyűlölködni, mert normális ember oda már nem jár. És ha valaki jelenti az csak pár ember lesz, és így hiába teljesen jogsértő a tartalom de ignorálva lesz, mert a tömeg meg zabálja.
Facen jártam így, helyi kisváros nevében sz*rházi szalonnáci "politikus" adminok is csináltak oldalt. Tobzódott ott mindenféle kontent nekik köszönhetően, nyílt oltásellenesség, konteók, orosz szopás, ukrán gyalázkodás, eu köpködés, ellenzéki polgármester karaktergyilkosság és hazug rágalomhadjárat, fidesz propaganda, antiszemitizmus és még sorolhatnám. Természetesen az egész oldalt jelentettem, de hiába, visszapattant. Volt vagy 10ezer követőjük sajnos, és ezek nem mind hülyék, a többség csak a helyi kisvárosi hírek miatt lenne ott. De nyilván a facebook se fogja beszántani mert 10 ezres csoport és ez nekik fontosabb mint a folyamatos gyűlöletkeltés, konteo meg elméletileg szabályszegő tartalom. Sőt, még azok után hogy jelentettem és visszapattant, a facebook vidáman felkínálta hogy van egy jó oldal ami szerinte érdekel engem és csatlakozhatnék. Igen, pontosan az a szutyok náci konteós oldal volt :D
Gondolom a youtube is hasonló elveket képvisel moderációnál, mert nagyon hasonlóan ocsmány cég az is. És a lista egyre hosszabb manapság.
Nem elképzelhetetlen. Youtube-n nincs hatalmuk orbánéknak.
Maximum a nézők jelentették sokan és tiltotta yt. Vagy ha más tartalma alá írtál, akkor az az illető törölte.
Érdekes, én dolgaimat sose törölték yt-on.
Ha lenne orbániának belenyúlási lehetősége yt-ba. Hidd el:nem veled foglalkoznának, hanem pl:
Fókusz csoport és csatornáival, potyondi edinával, puzsérékkal, somogyi andrással (akinek már a fellépéseit is igyekeznek korlátozni, fb-ját ellehetetleníteni)... Stb.
Youtube-n az a baj, hogy nincsen magyar nyelvet tudó emberük, így amire sok bejelentés megy pl kommentre azt a nagy jelentésszámok miatt törlik.
Meghát... 100 embert se egyszerű irányítani, karban tartani. Nemhogy egy youtube-n tartani a frontot, ami globálisan elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!