Hányan voltak Magyar Péter vezette április 6.ai tüntetésen?
Maximum 30-40 ezren lehettek, ami elégé szánalmas! Ahhoz képest, hogy 1.8 millió szavazója van a baloldalnak, amit még Márki-zay Péter is össze tudott szedni! Ebből tudott 30-40 ezret mozgosítani Magyar Péter, ami végtelenül szánalmas!
Az egész internet rajta röhög!
3* vagyok
Volt több fiatalember aki mert nem látott felmaszott egy vérszilvafára. Olyan párás fülledt légkör volt hihetetlen. Ennyi embert egyszerre egy helyen én még nem láttam még koncerten se
"Maximum 30-40 ezren lehettek, ami elégé szánalmas! Ahhoz képest, hogy 1.8 millió szavazója van a baloldalnak, amit még Márki-zay Péter is össze tudott szedni! Ebből tudott 30-40 ezret mozgosítani Magyar Péter, ami végtelenül szánalmas!
Az egész internet rajta röhög!"
Az Origo szerint pár százan voltak, szóval inkább rajtatok röhög az egész internet, hogy mennyire tudatlanok vagytok. :D
Fényképek alapján, az elfoglalt terület alapján olyan 100 ezer fő volt.
2-es:
Mintha csak az Origo propagandát hallanám... tőle idézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!