Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Magyar Péter április hatodikai tüntetésére már most 1400an jelezték, hogy ott lesznek? (1 órája jött ki az esemény)

Figyelt kérdés
1 órája jött ki az esemény: 1400-an jelezték, hogy ott lesznek, 2900an érdeklődnek. Összesen 4300an reagáltak.

márc. 29. 20:10
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
(pár perccel később: 1500 ott lesz, 3200 érdeklődik)
márc. 29. 20:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes!
márc. 29. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
El sem tudom képzelni, hány buszra lesz szükség ennyi ember odaszállításához... :D
márc. 29. 20:16
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem az a kényeg ki pipálja be, a lényeg hány ember lesz ott. 500 ezer kellene.

#hozzmagaddallegalább4embert

márc. 29. 20:17
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Hol az esemény linkje?

Bár szégyellje magát, hogy nagypénteken ilyeneket rak ki ...

márc. 29. 20:20
 6/17 anonim ***** válasza:
14%

A nagypénteknek arról kell szólnia, hogy emlékezünk arról, hogy Jézus meghalt értünk. Értem is, értetek is Orbán Viktorért is, Soros Györgyért is, Magyar Péterért is, és sorolhatnám. Nagypéntek nem arra való, hogy bármilyen politikai célért harcoljunk.

Nagypéntek üzenete, hogy mindannyian bűnösök vagyunk, én is te is, Orbán is, Soros is, Magyar Péter is. De Jézus meghalt értünk, mert ennek ellenére szeretett, és most is szeret minket.

Az ő áldozata nem lehet hiába való. Imádkozzunk Magyarországért, adjuk az ő kezébe hazánk sorsát. Ez az, amiről nagypéntek szól.

márc. 29. 20:29
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
#6 Így van, adjuk Magyarország sorsát Jézus kezébe, de előbb vegyük ki Orbán kezéből!
márc. 29. 20:31
 8/17 A kérdező kommentje:
valószínűleg azért született meg most a link, mert a rendőrök most okézták le az eseményt.
márc. 29. 20:34
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem a mi dolgunk kivenni az országot Orbán kezéből. Ha az Úr engedi, hogy az ő kezében legyen, akkor az ő kezében lesz. De imádkozhatunk, hogy Isten adjon bölcs vezetőket az országnak. Én békét akarok. Békét mindenkinek, az erőszak erőszakot szül, de Isten szeretete elhozza számunkra a békét.
márc. 29. 20:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 Orbán nem az Úr hatalmából vezeti az országot.
márc. 29. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!