Mit szóltok ahhoz, hogy Magyar Péter április hatodikai tüntetésére már most 1400an jelezték, hogy ott lesznek? (1 órája jött ki az esemény)
Magyar Péternél nem lesz soha jobb, brutál hiteles. Tulajdonképpen semmi újat nem mond, aki nyitott szemmel jár, csak nem volt ember, akiről letud peregni minden Rogáni támadás,és az ő szájából hitelesen hangzanak a szavak, egyszerűen nincs fogás Magyar Péteren.
500 ezren minimum lesznek az 100%
Attól függ. Mármint a rogáni propagandától függ, mennyien lesznek. Április 6-ig még erősebb fokozatra kapcsolják a karaktergyilkosságot, a létező összes emberüket Magyar Péterre állítják rá. Szerintem Magyar volt barátnőit igyekeznek felkutatni, hogy kikérdezzék őket Magyar bántalmazó személyiségéről. Ha netalán nem sikerül ilyet találni, akkor kreálnak ők maguk egy ilyen nőt.
Az is elképzelhető, hogy ha Magyar legidősebb fia betölti a 18-at, őt is meg fogják szólaltatni, hogy elmesélje, milyen agresszív állat az édesapja.
Volt kollégák, Varga Judit anyja, apja is meg fog szólalni talán. Névtelen nyilatkozók is lesznek, akik bevallják évek múltán, mennyire rettegtek Magyar Pétertől, amíg vele voltak egy légtérben.
"500 ezren minimum lesznek az 100%"
Az internetadó ellen - az utóbbi idők legnagyobb tüntetésén - 40 ezren vonultak utcára, míg '56-ban 200 ezer tüntető robbantott ki forradalmat.
Félmillióan itt olyan polgárháborút csinálnának, amilyen még nem látott a világ. Tudom-tudom, jól esik minél nagyobb számokkal dobálózni, de reálisan nézve a 100 ezer fő is csak egy álom marad. Ha annyian kimennek, mint az internetadó ellen, tehát 40-50 ezren, az már egy hatalmas nyomást jelent a kormánynak, és példátlan támogatást Magyarnak.
Olyan 100 ezer körül már érdekesedik majd a dolog.
Az influencer tüntinél megnéztem:
16 és 33 ezer a szám.
Ezzel lett 50-100 ezer emberük végül, ha minden igaz. Bár ki tudja ebből hányan jöttek csak Azahriah koncertre 😃
De a lényeg talán az, hogy ott azért komoly tényező volt, hogy nagy elérésű, nagy kedvelőtáború emberek hirdettek pártmentes eseményt. Ezért is lehet, hogy végül többen is voltak. Nagyon sok ember jelezte támogatását az eseménnyel kapcsolatban.
Itt most pártpolitika megy, nincsenek még angy hirdetői az eseménynek. Érdekes lesz majd látni, hogy mi lesz a szám végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!