Mekkora tömeg lesz április 6án?
Hogy lehet hogy az ellenzékiek ennyire érdeklődnek egy olyan ember után, aki éveken keresztül a NER f**zát szopkodta?
Magyar Péter mivel joibb mint bármilyen fideszes politikus? HIrtelen nagyon gyorsan megváltozott, de gyanús hopgy ő sem lenne jobb a mostani kormánynál
Én minimum 500 ezer embert jósolok, és további minimum 300 ezret, aki nem tud ott lenni. Tovabbi 1 milliót, akinek anyagilag megterhelő lenne, pedig ott lenne, de a buszoztatas hiányában nem lehet ott.
Szerintem fél millió ember ott tud lenni, ez a minimum, de az tuti hogy többen lesznek, mint a nemzeti ünnepen. Ha nem lesz így, kevesebben lesznek, mint a nemzeti ünnepen, nincs remény és Magyarországnak befellegzett.
Remélem nem lesz békés sétálgatós...
be kell menni az épületekbe!
5# nem állsz le igaz?
látszik, hogy 2,5 ponttal mindenhova kommentelsz :D
Nem tudom mekkora tömeg lesz, de remélem sokakat meg tud mozdítani.
Szerintem valójában nem őt követik az emberek, hanem a változás reményét.
Nem kellene most nagy tippelgetésekbe belemenni, majd kiderül. Abból lehet kiindulni, hogy pl. márc 15.-én megvolt az ~50k. Azóta volt egy hangfelvétel és sok cikk, figyelem. Meglátjuk valóban elérheti-e a 100k-t, mint amire számít. Nem lehetetlen.
MP elmondása szerint nem egy csapásra változott meg és nem szpkodta a fszukat. Sok mindent ellenzett és nem szavazott meg belülről az évek során, élt a belső kritikával - már amennyire tudott, sok beleszólása nem volt. Tehát nem karikacsapásra változott meg, csak most állt a nyilvánosság elé. Ezt mindenki eldöntheti, hogy elhiszi-e. Részletesebben ajánlom a Partizán interjúkat pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!