Nem, de nem is Budapesten élek.
Ugyanakkor nekem ez az egész nagyon érdekes, mert Magyar Péter egy pentito(informátor aki vall a maffia ellen).
Normális országban, ezek vádalkut kötnek, ehhez képest nálunk egyesek azt szeretnék, hogy ő legyen az új vezér. Ha tud bármi terhelőt akkor neki ezzel kutya kötelessége lenne előállni, de ezért jutalmat, helyet a politikai életben mégis mi alapján vár el? Ha jól kijöttek volna a feleségével és nem kerülnek ki a pixisből még mindig milliós fizetésekkel élősködne rajtunk.
Térjetek már magatokhoz! nem láttok tisztán? kormánybuktatás valósulna éppen meg, ami halad is előre, de ki akar buktatni? annak tudjátok milyen érdekeik vannak az országra nézve? olyan hogy könnyen a nyalóka végére kerülhet az egész ország!
A baloldal legutóbb nem kormányt akart buktatni esetleg? vagy tévedek?? de az a szerencsétlenkedés amit levágtak az kegyetlen volt!
Na de most MP-rel szintet léptek! és nem látjátok! Titeket a hamis próféta is simán csőbe húzna....
Értem én hogy mindenki buktatni akar, de én ebből nem kérek, így nem.
#8: Ezt a próféta meg messiás szöveget csak és kizárólag a kormánypropaganda tolja, látszik, hogy honnan tájékozódsz.
Csak 1 napra csinálj egy olyan kísérletet, hogy reggel felkelsz, a napi infó morzsádat mondjuk a telexről szeded fel és a facebookot a magad bekövetett gépezeteivel magad mögött hagyod, este pedig hagyj magadnak fél órát, amikor elmélkedsz az olvasottakról. 1 nap, semmit nem veszíthetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!