Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rogán Antal még mindig nemkívá...

Rogán Antal még mindig nemkívánatos személy az USA-ban?

Figyelt kérdés

ma 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Én nem hallottam semmi újat de már anno is azt mondták, hogy ez egy per keretében lesz legvalószínűbben megoldva aminek több hónap az átfutása.

Bár értem, hogy kell még most kárörvendeni amíg lehet, mert ha véletlen visszavonják akkor az eléggé kínos lesz ellenzéki oldalon.

ma 19:26
 2/7 kutyafule4 ***** válasza:
90%
#1 Miért lenne kínos? Sok minden kínos az országban, de az pont nem az, hogy az ellenzék ekézi Rogánt, hogy kitiltották az Usából...
ma 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Az lesz a kínos ha Rogán papírt kap róla, hogy úgy tiltották ki, hogy amúgy semmit se csinált.

Mert ellenzéki oldalon ezt annak vették sokan, hogy papírja van róla, hogy korrupt, akkor ha felmentik és mégis mehet majd az USA-ba azt kell jelentse, hogy mégse korrupt.

ma 19:34
 4/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Miért? Máshol az? :)
ma 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Mindenhol utálják a fideszt, főleg ezt a tolvajt
ma 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem mind1 az neked.

cira.

ma 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát, kevesebb helyről van kitiltva, mint Soros bátyánk, akit nem véletlenül nem engednek be pár országba (vagyis beengedik, csak menne rögtön a dutykóba), mert nem annyira szereti egyik nép sem, ha egy öreg bácsi viccből vagy pár százalék haszonért tönkreakarja tenni a valutájukat.
ma 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!