Menczer Tamás miért nem bírja a negatív kritikát?
Hagy őrjöngjenek a dilinyóska jókák, minden ilyen hülyeségükkel ezerszám tolják a Tiszapártba a szavazókat:)))
Csak azért kérdeztem, mert én például párttag mentesen, kultúráltan megfogalmaztam az ellenérzéseimet a pécsi gyermekotthonnál történő viselkedése miatt és az utána lévő agresszív posztjai után, amikor is csak egy oldalúan mutatja be az eseményeket. És tényleg kultúrált volt, mégis tiltottak. De ugyanúgy ellenérzésemet fejezem ki Magyar Péter ellen is, hiszen ő is csak a személyeskedésbe ment bele.
De emlékszem még amikor azt mondta a Fidesz, hogy "Nem vetemedünk arra, hogy bárkit elhallgattassunk".
Ez lenne a magyar szólásszabadság, hogy azokat a véleményeket, amikkel Ők nem értenek egyet, törlik, ignorálják, tiltják a felhasználókat?
Ne várj jó ezektől, elvetemült banda az övék.
Mindenáron szó szerint mindenáron a hatalomba akarnak maradni hogy minél tovább lophassák az adófizetők pénzét.
26-ban lekell ezeket váltani ez már nemlehet kétséges.
"Mutasd meg mit írtál, máj mi abból el tudjuk dönteni, hogy az volt-e."
Nehéz megmutatni tiltás alatt. Nyilván az ember mindig mindenről képernyőképet készít. Nem gondolod túlzónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!