Fideszesek! Tudnátok negatív kritikát mondani a fideszről vagy Orbánról?
Figyelt kérdés
Olyan dolgokat amivel nem értetek egyet vagy nem tetszik a fideszben vagy orbánban.2021. júl. 12. 12:28
1/27 anonim válasza:
Tudnék. De felesleges mert úgyis kap hideget meleget napi 24 órában.
Egy párt támogatása nem arról szül, hogy minden lépésénél tapsikolsz, hanem hogy kiválasztod a legjobbat (legkevésbé rosszat) a palettáról.
2/27 anonim válasza:
Orbán Viktor pozitív! Orbán Viktorral értek egyet! Orbán Viktor tetszik!
3/27 anonim válasza:
tudnék, de minek, na jó írok, pl a kínai egyetem, pályakoncesszió, nem lett rend bűnügyileg az országban, nincs elegendő önvédelmi joga az embereknek, és bizony van lopás is, de én képes voltam kompromisszumot kötni, mert látom, hogy a moslék még így is sokkal rosszabb lenne az országnak
4/27 anonim válasza:
A férj, az ágyban találja a feleségét egy másik pasival, mire az asszony:
- Béla, most nekem hiszel, vagy a saját szemednek?
Az átlag fideszes is pont így van a dologgal. Elhiszi, hogy ő látja rosszul az árakat, és úgy általában mindent, mert a párt mást mond.
5/27 anonim válasza:
Igen, sajnálom, hogy nem hozott törvényt a hazaárulás ellen és akkor elejét lehetne venni a momentum magyargyűlölő túráinak Brüsszelben!
6/27 anonim válasza:
"Fideszesek! Tudnátok negatív kritikát mondani a fideszről vagy Orbánról?"
Persze, nem minden szimpatikus amit csinálnak.A menekültekkel szemben toleránsabbak lehetnének. Ezek a Soros plakátok sem tetszenek.
7/27 anonim válasza:
Igen!
Nem tiltotta be a Prideot! Ezzel még tartozik.
8/27 anonim válasza:
Igen ez a Sorosozás és migránsozás nem kellene, a többi az nem olyan rossz.
9/27 anonim válasza:
Csökkentették a régészeti feltárások négyzetméter díját.
10/27 anonim válasza:
100 forintot rontottak a forint árfolyamán, vagy 30%-kal lett rosszabb a pénzünk mióta ők irányítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!