Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ez? Ha negatív...

Miért van ez? Ha negatív kritika éri az országot, védik, amúgy még szídják?

Figyelt kérdés

Még régebben tettem fel 3 kérdést. Az egyikben azt kérdeztem, hogy miért van az, hogy minden szomszédos országban jobban élnek mint mi, már a szerbek, ukránok és a románok is lehagytak, sőt már a balkánon is jobban élnek lassan. Erre olyan válaszok jöttek amik egyből védik az országot, cáfolják a hülyeségeket amiket írtam és oda jutunk, hogy nem is annyira vészes itt élni. Amikor viszont azt kérdezem, hogy milyen az életszínvonal a környező országokban, hozzánk képest vagy úgy teszem fel a kérdést, hogy MO-n nem rossz hely, mert a szomszédjaink között is sokan rosszabb helyzetbe vannak, akkor csaupa negatív válasz jön. Kiderül, hogy egész Kelet-Európában nálunk legrosszabb élni, sőt a balkán is jobb. Néha már szinte úgy beszélnek az országról, mint egy harmadik világbeli lepratelepről.

Mit gondoltok erről?

2016. aug. 26. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
a két kérdésnek más a közönsége
2016. aug. 26. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
khmm.. Albánia,Görögország,Montenegró,Koszovó,Szerbia,Románia,Bosznia,Ukrajna mind alattunk vannak, csak Szlovénia és Horvátország hagyott le minket,igaz, ők voltak a legnagyobb termelői a jugoszlávoknak. Szlovákoknak megcsinálták a gazdaságot a csehek,meg bevezették ott az eurót! Ennyi!
2016. aug. 26. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Macedóniát kihagytam.
2016. aug. 26. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

Szlovénia egy dunántúlnyi terület, és ha megnézzük észak nyugat magyarországot, akkor itt is lehet mondani, hogy hű meg hű micsodafejlettség!

Horvátország meg pont olyan felemás, mint Magyarország.

Szlovák szociális háló egy nagy 0.

2016. aug. 26. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:

"a két kérdésnek más a közönsége"

Ezt úgy érted, hogy arra a kérdésre (Magyarországon nrm rossz élni, mert...) a negatív válaszokat túlnyomórészt ballibsik adták volna?

2016. aug. 26. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Én is szoktam az ilyen kérdésekre válaszolni.

Ezeknek a kérdéseknek a többsége hibás. A környező országok közül Horvátország nagyjából egy szinten van velünk, Szlovákia és Szlovénia minimálisan hagyott le ( régiónkon belül még ide, az éppen lehagy kategóriába sorolható Lengyelország és Csehország is ), a többiek nem hagytak le.

Ha viszont valaki azt mondja, hogy itt milyen jó élni, az is túloz. Igaz, hogy jobban élünk mint a Föld országainak 2/3-a, de ne ez legyen már a viszonyítási alap. Motiváljon az, hogy simán lehetnénk Csehország szintjén és ne az, hogy "még jó hogy nem vagyunk Macedónia szintjén".

2016. aug. 26. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:

"Ezt úgy érted, hogy arra a kérdésre (Magyarországon nrm rossz élni, mert...) a negatív válaszokat túlnyomórészt ballibsik adták volna?"

hát nem én mondtam...

2016. aug. 26. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor talán költözz a Balkánra, vagy Ukrajnába, próbáld ki azt a jobb életet! Szerintem sírva fogsz hazamenekülni.
2016. aug. 27. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes dolog ez,mert ha az országot negatív kritika éri,én is védem,ha védhető.Kicsit más a helyzet,ha a az ország vezetőit,"politikai elitünket" éri a kritika.Őket többnyire,én is inkább szidom.
2016. aug. 28. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!