Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért tekintenek...

A fideszesek miért tekintenek nyílt támadásként a legkisebb negatív kritikára is?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 14:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%
Az építő jellegű kritikákkal nincs baj, de a fröcsögésből már marhára elege van mindenkinek.
2023. dec. 18. 14:16
 2/19 A kérdező kommentje:
#1 Ez igaz, de sokan az építő jellegű kritikát is támadásnak vélik, mintha maga a párt lenne a szent és sérthetetlen tökély.
2023. dec. 18. 14:18
 3/19 anonim ***** válasza:
17%

#2 nem hiszem, hogy az építő jellegű kritikát annak vennék.

Mutass rá példát!

Inkább gondolom, hogy csak te nevezel építő jellegűnek olyat ami amúgy szimpla mocskolódás, köpködés, csak neked tetszik.

2023. dec. 18. 14:21
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

1, volt a történelem során egyetlen egy ötlet, ami nem döntésként végződött, a kormánynál, ha kritikát fogalmaztunk meg ellene?

Én egyetlen egyre emlékszem: az Olimpia, de ahhoz is népszavazás kellett.

2023. dec. 18. 14:22
 5/19 A kérdező kommentje:
#3 Helybéli példa: a város Fideszes vezetése megszüntetett pár szakrendelést a helyi rendelőben költségmegtakarításra hivatkozva, viszont több a város lakossága szerint felesleges projektekre meg öntötték a tízmilliókat. Közösségi médiában többen is nemtetszésüket fejezték ki hogy nem így kellett volna, de a helyi pártszimpatizánsok egy része a legkultúráltabb kommentet is támadásnak tekintette.
2023. dec. 18. 14:31
 6/19 anonim ***** válasza:
13%

#5 ugyanott vagyunk.

Megint csak állítod hogy kulturált kritikák voltak ês hogy támadásnak vették.

Nem a téma a lényeg hanem hogy ki mit mondott és hogyan.

2023. dec. 18. 14:51
 7/19 anonim ***** válasza:
83%

„Ha támadják a kisvasutat, meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor Lovasberényig. Ez nem krakélerség, hölgyeim és uraim, hanem életfelfogás, sőt talán életösztön" (Orbán Viktor)

Ha a vezérürü így gondolja, a nyáj miért gondolná másként, ha egyszer ez szól a kolompból.

2023. dec. 18. 15:09
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
#3: Szerintem embere válogatja, de tényleg van egy ilyen jelenség. Múltkor például Lázár vasúttal kapcsolatos beruházásainak leállítását kritizáltam. Nem volt benne semmi durva vagy sértő, csak leírtam, hogy szerintem a vasútra kellene sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni és nem ezen kellene spórolni. Az eredmény az volt, hogy le lettem hordva a sárga földig.
2023. dec. 18. 15:32
 9/19 A kérdező kommentje:
#6 Látod épp erről szól a kérdés is. Meg vagy győződve hogy kultúrálatlan "támadás" volt és támadásnak veszed ahogy lényegében ezt a kérdést is.
2023. dec. 18. 15:44
 10/19 A kérdező kommentje:

#6 Idézek egy kommentet: "bezzeg az egynapos sebészetre nem volt pénz erre megint van😅😅"

Szerintem ebben semmi kultúrálatlan nincs.

2023. dec. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!