Hogyan lehetséges az, hogyha bármilyen politika véleményt hallok, olvasok civil emberektől, az csakis negatív Orbánról és a Fideszről? Hogyan lehetnek mégis ekkora elégedetlenség mellett hatalmon?
Úgy vannak hatalmon, hogy mindent a fidesz irányít.
Ha az ellenzék kényes pontra tapint az Álami Számvevőszékkel tönkre teszik gazdaságilag, az alkotmánybíróság pedig helyt ad neki, mert mind tele van párt katonával.
A közmédiát és állami pénzekből olyan gusztustalan kampányt folytathat amit akar, és sokakat megtudnak felemlíteni.
A valasztási rendszert pedig úgy alakítják ahogy nekik épp jó, de biztonság kedvéért azt is saját embereikkel töltötték meg, és ha kell mindig jól jön egy terheléses támadás ...
Tessék?? 30 éves vagyok. És nem csak Gyurcsány létezik a politikában, Orbánon kívül.
Kicsit unalmas már, hogy 13 éve bármire a válasz Gyurcsány és Öszödi beszéd. Ész érvek nem születnek. Csak Gyurcsány, migráns, soros, Brüsszel, háború. Gyurcsánynak legalább volt töke bevallani, hogy elb*szta. Orbán évek óta csak bűnbakokat keres.
Tudom... Most fog jönni a válasz, hogy háborúpárti, bevándorlás párti sorosbérenc vagyok és a dollárbaloldal ( XD ) tart el.
Milyen elégedetlenségről beszélsz?
Tudtommal nincs is már ellenzéki média, szal miről is beszélünk?
Most ez komoly?
Kire gondolsz? Belső Noémire, aki minden telex poszt alatt mindent jobban tud?
Van egy zajos kisebbség, ennyi.
A tanár tüntetés is erről szólt.
Van 120 ezer tanár, aztán kint meg voltak 50-en meg 200 lehűtő diák 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!