Hogyan lehetséges az, hogyha bármilyen politika véleményt hallok, olvasok civil emberektől, az csakis negatív Orbánról és a Fideszről? Hogyan lehetnek mégis ekkora elégedetlenség mellett hatalmon?
Én is szidom egyfolytában a Fideszt, mert eléggé elbaszott dolgokat, ettől függetlenül kaptak tőlem szavazatot. Féltem, hogy Magyarország olyan párt kezére kerül akik külföldi ügynökök.
Sajnos jelenleg a Fideszen és a Mi Hazánkon kívül nincs más olyan párt aki ne lenne Magyarország ellensége.
Ezek lopnak, hazudnak, csalnak de Magyarországra úgy tekintenek mint a hazájukra. Nem tudnék az összefogásra szavazni, akik konkrétan külföldről kapott parancsok szerint, cselekednek és nem számít nekik Magyarország jövője.
Szóval marad az élni és élni hagyni felállás.
#22 - Az a Fidesz nem az ország ellensége, amelyik eladja az országot és önként aláveti magát orosz és kínai érdekeknek? Egy kicsit nézz már körül... A Fidesz külpolitikájának egyetlen kedvezményezettje van (ideértve Magyarországot magát): oroszország. Nézz körül, egyre jobban eladósítják az országot kína és oroszország felé. Idehoznak újabb és újabb környezetszennyező gyárat. A németeket vádolják, hogy "kitalicskázzák a pénzt", közben ők maguk tömik azokat a talicskákat milliárdokkal. Nézd meg, mit műveltek az oktatással és az egészségüggyel.
Nem volt még nagyobb "külföldi ügynök" Orbánnál ebben az országban. Amit nem játszik a külföldiek kezére, azt a saját zsebeikbe tömködik. Mészáros megkapta 35(!) évre az autópályákat... Fel tudod fogni, hogy mennyi a 35 év? Lázár elajándékozgatja a kastélyainkat, Tiborcz meg Orbán Ráhel a te pénzedből él a saját lábán.
Közben sikerült szétverni a V4-eket; gondolom az is az ország érdeke, hogy a közvetlen szomszédainkkal haragban vagyunk, elutasít ingyen pénzeket, csak mert nem teheti rá a kezét.
Nem egyszerűen lopnak, csalnak és hazudnak: tevékenyen és aktívan rombolják az országot.
Egyetértek, de továbbra is az a véleményem hogy még mindig jobb ez mint az ellenzék. Aktívan rombolják az Országot, de örülök neki hogy még van még mit rombolni. Amennyiben az ellenség lenne hatalmon, szerintem már nem lenne mit pusztítani.
Szóval kettő választás van: A gyors pusztítás, vagy a még gyorsabb pusztítás.
Ez a szomorú valóság :(
Én értem, hogy szupergyors pusztítás korában vagyunk, teljesen mind1 hogyan hívjuk, de nem akarom még jobban felgyorsítani.
Nem az ellenség van a hatalmon, csak tróger magyar emberek, akik a saját érdekeit szolgálják, és tömik a zsebüket.
Mint írtam, az ellenség az mellett amit a mostaniak is csinálnak, minden kapaszkodót kiszednének a magyarok alól. Most is szinte semmi önálló gondolatunk nem lehet, de azért még van egy kis mozgástér.
Amit nem akarsz kommentálni, annak pedig egyszerű jelentése van, méghozzá az hogy még van talaj a lábad alatt, ennek örülök.
"Amit nem akarsz kommentálni, annak pedig egyszerű jelentése van, méghozzá az hogy még van talaj a lábad alatt, ennek örülök."
És tényleg meg kell várni, amíg nem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!