Egy országos választáson valóban 8-10%-ot kapna szerintetek a Kutyapárt vagy ez a mért támogatottság csak a (balliberális) ellenzékkel való elégedetlenség miatt ennyi?
A Medián szerint országosan: 8%, a Századvég szerint országosan 10%-on (!) áll a Kutyapárt.
Egy választáson megkapná szerintetek ezt, vagy a szavazói a kisebbik rossz alapon inkább leszavaznának Dobrevre (DK), Donáthra (Momentum) esetleg akár Toroczkaira (Mi Hazánk)?
#3 Bocs, de nem tudok mit kezdeni egy olyan párttal, aminek a vezetője azt mondja egy tök komoly kérdésre, hogy milyen javaslatokat tennének a költségvetés kapcsán ha bejutnak a parlamentbe, hogy: "Nem tudom, mert rohadtul nem értek hozzá!"
Ez nem azt jelenti, hogy a többi párt jobb, de nem látom hogy ők lennének a jó alternatíva, egyszerűen nincs elképzelésük arról, hogyan kéne vezetni egy országot. Egy pad lefestéstől meg nem esek hanyatt, mert erre én is képes vagyok civilként. Szép gesztus, és csinálják is, de erre nem lehet kormányzóképes alternatívát teremteni.
#4 mert a többi párt vezetője akkora pénzügyi zseni, hogy ehhez is ért?
Ja nem. Viszont ebből látszik, hogy ez az ember nem hazudott erre a kérdésre automatikusan. Ezzel már túlteljesített mindenkit.
Ha tényleg pártpreferencia alapján, és nem pedig "kormányváltó" esélylatolgatás alapján, szavaznának az emberek, akkor a Kutyapárt tuti kapna minimum 5%-ot, és akár a 10%-ra is esélyes lehetne.
De ha 2026-ra újra feláll egy "csak most (""utoljára"") szavazz ránk, és tuti leváltjuk a kormányt" típúsú formáció, akkor a Kutyapárt számára újra kétségessé válik még a Parlamentbe jutás is, mert: "jaj, nehogy csak az én szavazatomon múljon a kormányváltás"...
"De ha 2026-ra újra feláll egy "csak most (""utoljára"") szavazz ránk, és tuti leváltjuk a kormányt" típúsú formáció, akkor a Kutyapárt számára újra kétségessé válik még a Parlamentbe jutás is, mert: "jaj, nehogy csak az én szavazatomon múljon a kormányváltás"..."
Pedig tuti hogy így lesz...
"vagy ez a mért támogatottság csak a (balliberális) ellenzékkel való elégedetlenség miatt ennyi"
Mindegy, mi miatt kapnának annyit, ha annyit kapnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!