Magyarországon az emberek éttermekbe járnak, márkás cuccokban vannak, műszaki cikkeket vesznek, szemben a brazil nyomornegyedekkel, ahol éheznek az emberek. Akkor miért megy állandóan az elégedetlenség?
Én is el fogok tűnni az országból. De ettől függetlenül sok ember jól él itt. Ez tény.
Az más. Én nem születtem tehetős családba, meg egyébként sem szeretem ezt az országot, a magyar mentalitást, stb.
De ettől függetlenül, hogy nekem itt nem jött össze, el kell ismernem, hogy sok magyar nagyon jól él.
Az emberek mindennel elégedetlenek. Ha nem lennének azok, akkor a fejlődés is megállt volna a tűzhasználattal.
Amúgy példának említhetnénk bármelyik országot, térséget ahol állítólag akkora a mélyszegénység, hogy éheznek az emberek. De ha tényleg annyira rossz lenne a helyzetük, akkor még hogy-hogy nem haltak ki?
6: akkor megválaszoltad a saját kérdésedet: vannak, akik jól élnek, sokan meg nem élnek jól, ahogy te sem. Nyilván az utóbbiak elégedetlenek, nem azok, akiknek mindenük megvan.
330 ezer a nettó mediánbér, ami nem annyira sok a mostani árak mellett, és az ország fele ennél kevesebbet keres (ezt jelenti a medián), vagyis sokan nem élnek jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!