Hogyan lehetséges az, hogyha bármilyen politika véleményt hallok, olvasok civil emberektől, az csakis negatív Orbánról és a Fideszről? Hogyan lehetnek mégis ekkora elégedetlenség mellett hatalmon?
#31 - Hogy a fenébe ne lenne! Pl. véletlenül sem szavazol arra, akiről te magad is elismered, hogy szédítő tempóban rombolja az országot.
De a legnagyobb baj, hogy még el is hiszed neki, amikor a képedbe hazudja, hogy még ő a legjobb. Ne haragudj, hogy ezt mondom, tényleg nem sértegetni akarlak, csak rábírni, hogy gondold át az érvelésedet, de jó nagy balek vagy.
Én egyiknek sem hiszek, ezek még akkor is hazudnak ha kérdeznek.
Nekem van egy kialakult vélményem az ellenzékkel kapcsolatban, amit legfőképpen az alakított ki hogy szinte az összes elérhető megnyílvánulásukat végig követtem.
Ebből kifolyólag azt szűrtem le, hogy a megválasztásuk csak felgyorsítaná Magyarország süllyedését.
És ez vezetett oda, hogy azért mentem el szavazni hogy ez ne következzen be.
Remélem érthető hogy mennyire elkeserítő kényszerhelyzetbe hozzák meg az emberek ezt a döntést.
Valamint remélem kérdező, hogy te is választ kaptál a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!