Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter minden alkalommal...

Magyar Péter minden alkalommal ha negatív kritika éri az Rogán vagy DK vagy akármi más csak saját maga nem hibás, tényleg ez a jó irány?

Figyelt kérdés
Azt hittem a DK meg a Fidesz rajongó tábor a durva meg átszellemült , de ami Magyar Péter FB oldalán van bármi is történjen az durvább mint egy vallási szekta..
jún. 21. 20:48
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
37%
Hát ja... Tragédia ez az ország...
jún. 21. 20:50
 2/60 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is pszichiáterhez kéne járnia a Rogán-komplexusa miatt. Mondjuk Varga Judit utalt rá, hogy jár is.
jún. 21. 20:56
 3/60 anonim ***** válasza:
13%

Ezek után ki lesz a hibás?

https://www.youtube.com/watch?v=Yk7PNknt6CU

jún. 21. 20:58
 4/60 anonim ***** válasza:
62%
Mivel a kormány minden megmozdulása a felelősség másra hárításáról szól már másfél évtizede, ezért az emberek többsége ezt a fajta magatartást természetesnek veszi, helyesli, így nem lehet csodálkozni azon, hogy egy nagy népszerűségnek örvendő politikusnak muszáj ezt a mintát követnie, különben elvesztené hívei többségét. Majd a megszerzett hatalmi pozícióból talán le lehet ezt is bontani, de ha mégsem sikerül, akkor 0rbán öröksége még generációkon át mérgezni fogja társadalmunkat.
jún. 21. 21:03
 5/60 anonim ***** válasza:
63%

"Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam.

Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam."

Én ezt olvastam a Facebook-oldalán, kérdező! Ezt én a hiba elismerésének és bocsánatkérésnek értem - amilyennel nem gyakran találkozni a magyar politikában.

Tudtommal orbán viktor (és bandája) az, aki soha, semmiért nem kért még bocsánatot, egyetlenegyszer sem - és a hülye szektája ezt az erő jelének tekinti!

KISZ-titkár kollégája, a kékfidesz vezetője, gyurcsány se sűrűn kért bocsánatot - pedig igazán lett volna miért, neki is!

Akkor most miért is arról hazudjuk, hogy sosem kért bocsánatot és nem tűri a kritikát, aki NYILVÁNOSAN önkritikát gyakorolt és igenis elnézést kért, elismerve a hibáját????

jún. 21. 21:03
 6/60 anonim ***** válasza:
24%

4-

""Mivel a kormány minden megmozdulása a felelősség másra hárításáról szól már másfél évtizede, ezért az emberek többsége ezt a fajta magatartást természetesnek veszi, helyesli, így nem lehet csodálkozni azon, hogy egy nagy népszerűségnek örvendő politikusnak muszáj ezt a mintát követnie,""

ja. Már megint a kormány a hibás - még Magyar Péter örjöngéséért is.

jún. 21. 21:06
 7/60 anonim ***** válasza:
13%
5: "Tudtommal orbán viktor (és bandája) az, aki soha, semmiért nem kért még bocsánatot, egyetlenegyszer sem " ezt is roszul tudod.
jún. 21. 21:10
 8/60 anonim ***** válasza:
38%

6-os, olvasd el az 5-ös hozzászólást! Szó szerinti idézet, amelyben hibát ismer el, elnézést kér és felelősséget vállal!

orbán és gyurcsány ilyet sosem tett, még az őszödi beszédért sem, nemhogy a Magyarországot romba döntő, két évtizednyi politikai garázdálkodásukért - de ez persze sem a kékfidesz, sem a narancsfidesz szektásait nem érdekli!

Magyar Péter igenis TUD bocsánatot kérni, ha az indokolt!

A O1G és gyurcsótány viszont nem tudnak - és nem azért, mert nincs nekik ami miatt!

jún. 21. 21:11
 9/60 anonim ***** válasza:
12%
5: Ha csak ennyit írt volna, talán még védhető lenne a dolog. De nem ennyi a történet.
jún. 21. 21:12
 10/60 Tuske29 ***** válasza:
55%

Mindenki hibás,csak ő nem.Azért akit a nyakánál fogva vezetnek ki,az minden csak nem ártatlan,de a "rendszerváltóknak" teljesen mindegy,ha a csodatevőjük kölyökmacskákat vágna a földhöz élő adásban,akkor is a propaganda meg a Tóni lenne a hibás...

ATV-ből kivonulás,aztán "mégis megyek az EP-be",most pedig ez...június 9.-e óta ez lejtmenet,bárki bármit mond.Még pár ilyen húzás,aztán szépen kiszárad a Tisza...az apadás elkezdődött.

jún. 21. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!