Magyar Péter minden alkalommal ha negatív kritika éri az Rogán vagy DK vagy akármi más csak saját maga nem hibás, tényleg ez a jó irány?
Hagyni kell kikapcsolódni, neki is jár a kemény kampányútja után a szórakozás, és ha ebben megzavarják joga van kiverni.
A telefont(?) a propagandista kezéből, amikor többször megkéri hagyja abba, s a családját szidalmazza. Kellenek a következmények mégha nem is helyes, lásd Izrael fellépését Palesztina ellen. Nem szabad hagyni elkanászodni a propagandistákat, hogy bármit megtehetnek következmények nélkül. A durva az lett volna, mondjuk leköpi, én tapsoltam volna ehhez, de mondjuk gondolom ez nem opció nála, mivel más környezetben nevelkedett, pedig szerintem a köpés igen hatékony, mint más tulajdonát kitépni a kezéből.
7-es, akkor tessék, idézzed nekem orbán viktor és gyurcsány ferenc bocsánatkéréseit az elmúlt 34 évből, aminek a többségében ez a két ...láda vezette az országot!!!
Milyen bocsánatkéréseik voltak????
Magyarországot a régió éllovasából tették a térség sereghajtóivá, Bulgári szintjére süllyesztették, Európa legkorruptabb országává tették ŐK KETTEN!
Összehozták a rekordinflációt, a devizahitel-katasztrófát, még a saját jegybankelnökük szerint is Európa és a nyugati világ harmadik-negyedik legkitetettebb, legsérülékenyebb gazdaságává tették Magyarországot!
A forintból vécépapírt csináltak, a magánnyugdíjakat ellopták, az államháztartási hiányt az egekbe engedték szállni, eladósították még az unokáink nemzedékét is az államadóssággal! Tönkretették az egészségügyet, oktatást, szociális ellátórendszert! Európa pöcegödrévé züllesztették Magyarországot!!!
Tetejében az egyik még egy őszödi beszédet is elmondott és lebukott vele!
Nem egy szórakozóhelyen viselkedtek vállalhatatlanul egyszer - hanem az országot tették tönkre!
És ehhez képest mikor és miért kértek bocsánatot???? Tessék idézni, PONTOSAN!
Melyik tűri olyan varázslatosan a kritikát? O1G vagy gyurcsótány??? Szóba se állnak velük kritikus sajtóorgánummal!
Várom az idézeteket orbán és gyurcsány bocsánatkéréseiből! Mert Magyar Péterét szó szerint beidéztem!
10-es, ja vagy úgy... A Novák Kakalin szájával kért bocsánatot orbán viktor - értsük így? :))))))))))))))))
Na ez szánalmas próbálkozás volt! :))))
Hát akkor Magyar Péter is oda kellett volna tegyen egy titkárnőt bocsánatot kérni helyette, nem?
Végülis az a hiba, hogy a saját nevében saját maga bocsánatot kért, ugye? :))))
A lényeg, ha van rajta sapka, ha nincsa, akkor is O1G és Gyurcsótány csinálja jól! Látszik is az eredmény az ország állapotán...
""Szóba se állnak velük kritikus sajtóorgánummal!""
Hát már magyar Péterrel sem áll lassan szóba senki.
nekiment az M1-nek a Hírtv-nek az ATV-nek A 24.hu-nak a telexnek a Hvg-nek .
Hihetetlen!
15-ös, te ne aggódj ennyire Magyar Péter szavazóinak a lelkéért! Ha csalódni fognak, majd megvonják tőle a bizalmukat - mert ők demokraták!
Aggódj inkább O1G és gyurcsótány szektásainak a lelkéért, akik viszont vakhitűek, bármit műveltek is az országgal a politikai álmessiásaik az elmúlt 35 évben!
Magyar Péterre, hidd el, mi magunk is úgy tekintünk, hogy adunk neki egy ESÉLYT, hogy hatalomra jutva talán másként csinálja a dolgokat mint a két gané.
De mi nem agyatlan fideszbirkák vagyunk, ha csalódunk benne, majd leváltjuk mi magunk!
Ez nem a ti dolgotok, ti hajbókoljatok tovább a két debilnek, aki már mindent bizonyított, amire csak képes - mert KAPOTT LEHETŐSÉGET, SAJNOS!!!
Két ekkora állatnak, mint gyurcsány és orbán sorozatban szavaztátok a bizalmat, akármit is tettek! És ti akarjátok felnyitni mások szemét????
gyurcsány KÉTSZER kormányozhatott, orbán pedig az ÖTÖDIK kormányát alakíthatta (négyet kétharmaddal!) - miközben az országot csak lerohasztották!
Nem egy egyszeri kocsmai lerészegedésen múlik, meg se haragudj, hogy igenis ADJUNK EGY EGYSZERI ESÉLYT végre valaki másnak is, aki nem a két görény közül az egyik!
#12-nek:
Joga van?
Ha provokátor volt, akkor gyenge teljesítményt hozott.
Ha én lettem volna, én abban a pillanatban amikor kicsapja a kezemből a telót, "beijsztettem" volna egy jobbhoroggal.
Ha üt, és fel tudok kelni,a xart is kiverem belőle.
Ha nem üt, másodjára már nem csak ijesztem.
De ha a biztonságiak engem kapcsoltak volna le, akkor kint megvárom. Ha kell, órákig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!