Magyar Péter minden alkalommal ha negatív kritika éri az Rogán vagy DK vagy akármi más csak saját maga nem hibás, tényleg ez a jó irány?
30
„Tisza törzs vezetőjét”
Valóban jó vezető lenne? Próbáljuk ki a 750 kV-os távvezetéken milyen jó vezető.
23-as, nem ti kell adjatok neki esélyt, fidesz-birkák és gyurcsány-szektások szavazatára semmi szükség!
Csak abba ne ugassatok bele, hogy mi, magyar demokraták, akik megtiszteltük a bizalmunkkal, hogyan is ítéljük őt meg.
Hiába püfögtök-büfögtök, ez eddig is csak növelte a támogatását az értelmes emberek körében!
A kritikánkat majd MI kifejezzük neki (el is olvashatjátok a Facebookján, mi nem csak talpat nyalni tudunk, mint a fidióták és dékárosultak, hanem visszajelezzük azt is, ami nem tetszik!).
De ha ti szidjátok, az csak megerősíti - így növeltétek hetek alatt 20-ról 30%-ra a népszerűségét!
Az embereknek elegük van a birkabégetésből és a végtelenül átlátszó propagandából.
CSAKAZÉRTIS Magyar Péter, ha a Megafos és a szennymédia szidja!
Jól beszél a 33-as!
Csak ennyit tudok mondani. Rengeteget vitáztam már, be vagyok oltva demagógia ellen és nem vagyok elfogult sem, ezért simán el tudom dönteni itt ebben a vitában kinek van igaza. És azt kell hogy mondjam, lemosott itt minden Orbán-Gyurcsány f**z szopkodó idiótát, a dk-s kötsögtöt is.. szóval az összes Magyar Péter támadót. Köszönet érte!
Akkora tárgyi tudása van a csávónak, hogy az megszólal.. elég csak a puzséros interjúját megnézni, ezt az ember rögtön levágja. Persze, ő ne tudna vitázni, nagyon hihető :D
Szimplán csak nem megy bele meddő vitákba, mert tudja hogy értelmetlen. Az olyan emberekkel semmi értelme, akik elfogultan állnak hozzá, meg azt keresik hogy hol találnak fogást rajta. Érdekes, Puzsérral viszont elment több órás interjúra is.
Másrészt eleve nem vitákkal lehet a legtöbb embert meggyőzni, mivel nagyrészt mindenkinek kialakult álláspontja van mindenről, igen ritka az hogy valaki csak úgy egy vita hatására hirtelen megváltoztatja az álláspontját. A legtöbb ember nem ilyen elfogulatlan. Épp ezért az embereknek maguktól kell felébredniük, maguknak kell észhez térniük, megtanulni normális, hiteles forrásokból tájékozódni, és minél elfogulatlanabbnak lenni. És végül beállni azon párt mögé, ami az igazat képviseli. Nos, ezért ért el a Tisza ilyen rövid idő alatt 30 százalékot, mert pontosan kezd ez megtörténni: a nép ébredezik!
Hajrá Tisza! Bukjon a fidesz!
Szerintem nem sikerült értelmezni amit írtam. Semmi gond, nem is vártam el tőled hogy értelmezni tudd.
39# "Szimplán csak nem megy bele meddő vitákba, mert tudja hogy értelmetlen. Az olyan emberekkel semmi értelme, akik elfogultan állnak hozzá, meg azt keresik hogy hol találnak fogást rajta. Érdekes, Puzsérral viszont elment több órás interjúra is."
Ha nem ül le vitázni, akkor meg semmivel sem különb, mint Orbán. Erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!