Magyar Péter minden alkalommal ha negatív kritika éri az Rogán vagy DK vagy akármi más csak saját maga nem hibás, tényleg ez a jó irány?
Ismét #12-nek:
A '90-es évek diszkóiban nőttem fel.
Velem nagyon rábaxott volna. 🤣
""ADJUNK EGY EGYSZERI ESÉLYT""
Egy Bordenline szindrómás idegbetegnek?
Aki vallásuk szerint listázza az embereket - mindenkit aki neki ellentmond vagy számon kéri a hazugságait egyből eltörölné a föld színéről.
Embereket uszít egy kávéházra mert azt hazudta hogy őket nem engedték be
- keresztény embereknek ront neki - le akar halkítattni egy gyermeknapi rendezvényt mert szerinte túl hangos és nem hallják a hazudozásait az elvakult hívei? STB...
Ez egy beteg ember!!!!
#24-nek:
Magyar komoly orvosi eset. Szemrebbenés nélkül hazudik olyasmiről, amiről mindenki tudja hogy hazugság, mégis kényszeresen akarja sztárolni magát.
Nagyon durva kisebbségi komplexusa van, amit maximálisan túlkompenzál. Egy ilyen embernél nincsenek határok, korlátok, törvények. Pánikszerűen elmegy bármeddig, ha megkérdőjeleződik a "sztársága".
25-
""Nagyon durva kisebbségi komplexusa van, amit maximálisan túlkompenzál. Egy ilyen embernél nincsenek határok, korlátok, törvények. Pánikszerűen elmegy bármeddig, ha megkérdőjeleződik a "sztárság""
Ez igaz!
De ez egy kicsit engem megrémít!
Ugyanis volt már nagyon hasonló személyiség a történelemben Németország élén 1933 és 1945 között!
#27-nek:
Magyart viszont nagyon könnyű lesz "kiteríteni", mert képtelen uralkodni magán. Ez a hatalmas különbség Hitler, és közte.
Én megnyugodtam, Magyart illetően.
Nagyon hamar megy a süllyesztőbe, szerintem 2026-ban már nem lesz tényező.
20
„De mi nem agyatlan fideszbirkák vagyunk, ha csalódunk benne, majd leváltjuk mi magunk!”
Javítsuk ki ezt a mondatot:
De mi nem agyatlan fideszbirkák vagyunk, hanem agyatlan Tisza birkák, ha csalódunk benne, majd leváltjuk mi magunk! Abban biztos lehetsz, hogy csalódtok benne.
„Két ekkora állatnak, mint gyurcsány és orbán sorozatban szavaztátok a bizalmat”
Ti pedig a harmadik idióta baromnak szavaztok bizalmat.
„aki nem a két görény közül az egyik”
Valóban nem, mert ő még rosszabb, rattus norvegicus.
„Aggódj inkább O1G és gyurcsótány szektásainak a lelkéért”
Egyébként pedig, ha O1G és gyurcsótány, meg orbán és gyurcsány, akkor ezután nem Magyar Péter, hanem magyar péter és nem MP, hanem MP1G, vagy MP1FF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!