Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menzesz Tamás miért volt...

Menzesz Tamás miért volt ennyire ingerült ma?

Figyelt kérdés
dec. 3. 18:18
1 2 3
 21/28 DK-s ***** válasza:
Bocs.Folytatom.
dec. 6. 14:37
 22/28 DK-s ***** válasza:
0%

Tehát Menczernek "bevésődött" Magyar, és alig várta hogy nyilvánosan, egymagában elkapja. Ez meg is történt, Magyar be is pánikolt mert most nem volt aki megvédje a seggét, ki kellett volna állnia saját magáért. Ahhoz viszont egy gyáva xar.

"Rám figyelj! Ketten vagyunk itt, csak te meg én, senki más nem tud neked segíteni."

Ez az ominózus mondat nekem mindent elárul.

Menczertől egy normális embernek nem kell félnie, mint ahogy tőlem sem. De aki velem mocskoskodik, ráadásul olyan, aki sunyi aljas módon védelmet használ hogy ne tudjam megakadályozni, arra ugyanaz a reakcióm mint Menczernek. "Fehér ember nem felejt".

És valszeg Menczer is pszichopata. Ezt az azóta adott egyik reakciójából "veszem le". Magyar qrvára nincs tisztában vele, hogy egy mekkora állattal szórakozott.

"Egyedül maradtál Tamás” – írta Magyar Péter."

"Itt vagy nekem te, kicsi! Majd újra felkereslek."

Menczer pontosan az a fajta pszichopátiás személyiség mint én. Ha magából kiindulva valaki arra alapoz, hogy Menczer a következményektől tartva nem vág vissza, vagy ha vissza is vágna akkor ügyel arra hogy adjon a látszatra, az qrva rosszul teszi. Menczert nem érdeklik a következmények, és az sem hogy ki-mit gondol róla. Azt tesz amit akar, bekalkulálva a lehetséges következményeket.

dec. 6. 14:48
 23/28 BécsiFehér ***** válasza:

DK-s:

Értem, mit mondassz, de az, hogy te pszichopata vagy magánügy, legfeljebb megmagyarázza a kommentárjaidat. Az, hogy egy adóforintjaimból eltartott miniszter pszichopata, és "nem érdeklik a következmények, és az sem hogy ki-mit gondol róla" az már közügy, és fel kellene lépni ellene, nem elismerni. Sajnos, láttam cégeknél ilyen vezetőket és működésük eredményét a saját bőrömön is éreztem.

dec. 6. 15:16
 24/28 DK-s ***** válasza:

BécsiFehér-nek:

Ahhoz, hogy egy miniszter pszichopata, semmi közöd. Nem kizáró ok.

Egyébként pedig Magyar eleve nem mehetett hivatali minőségben, csak mint magánember. És Menczer is magánemberként ment, tehát két MAGÁNEMBER összetűzését láthattuk, annak a médiának a jóvoltából, amit maga Magyar vitt oda!

Tehát nem egy Európa-parlamenti képviselővel tűzött össze egy miniszter.

Senkinek semmi köze nincs hozzá. Lehet rajta rugózni, mocskolni Menczert, hibáztatni, de ezektől függetlenül ha még egyszer elkapja ugyanilyen szituban, meg fogja kapni az állast. Vagy egy olyan pofont, hogy a fal adja neki a másikat.

Imádom, hogy mindkettőnek mentelmi joga van. Magyar a mentelmi joga mögé bújt a rablási sztori kivédésére? Menczer sem fog mást tenni, amikor majd átszabja a személyleírását.

Qrva nagy arc.

dec. 6. 16:06
 25/28 DK-s ***** válasza:

Ismét BécsiFehér-nek:

Baxdmeg.

Fejezzük be, mert qrvára zavar hogy egy FIDESZEST sztárolok, vázze! 🤣

dec. 6. 16:09
 26/28 DK-s ***** válasza:

Újfent BécsiFehér-nek:

És ha már problémásnak találod Menczer viselkedését, akkor miért nem találod annak Magyarét?

Mert neked AZ tetszik amit ő művel?

Neki sincs joga sehová bemászkálni, ha kedve szottyan.

Nem a fideszt védem! Mocskos tetvek, és Magyar szavaiban van igazság. Magyarnak nem adok igazat abban amit csinál, csak abban, amit exponálni szeretne. Csakhogy ennek nem ez a módja. Nem tehet kénye-kedve szerint azt amit akar, mert könnyen belefuthat valakibe, (Menczer) aki szintén így áll hozzá.

dec. 6. 16:14
 27/28 BécsiFehér ***** válasza:

DK-snak:

Mint mondtad, pszichopata vagy, én meg tudomásom szerint nem, így nem látjuk azonosan a dolgokat.

dec. 6. 17:15
 28/28 DK-s ***** válasza:

BécsiFehér-nek:

Csak megpróbáltam neked érzelem-mentes, objektív szempontból bemutatni neked a történteket.

Ha objektív akarsz lenni, akkor elismered hogy Magyar nevelőotthoni megjelenése nem több, mint egy magánember provokációja, aki MELLESLEG EU-parlamenti képviselő. Mellesleg, mert ez a titulusa nem jogosítja fel semmi ilyesfélére.

Csakhogy egy nárcisztikus mindig abban a tévképzetben van, hogy neki mindent lehet.

dec. 6. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!