Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer Tamás MP-t próbálta...

Menczer Tamás MP-t próbálta "oltogatni" a gyerekei miatt, de nem fogja fel, hogy ezzel az akciójával a sajat gyerekének százszor többet ártott?

Figyelt kérdés

Ennyire ostoba Menczer? Most szegény gyerekét élete végéig ezzel fogják cikizni, csúfolni, hogy milyen tuskó egybites apja van. Ez a video örökre fent marad! Gyakorlatilag megbélyegezte meg tönkretette a gyerek az egész életét. Szegény gyereknek majd hogy ég a pofána miatta, pláne mikor már nem lesz a rendszer kegyeltje.

Megérte a politikai cirkusz miatt feláldozni a csaladi békéjét, amit ő annyira hangoztat, meg h ő nem ártana a gyerekének?

tegnap 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ennyire. El is döntötte, hogy kire fogunk szavazni. Ilyen viselkedést semmilyen képviselő nem engedhet meg magának.
tegnap 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
3%
MP meg a szájszaga miatt próbálta oltogatni jobb híján, illetve igyekezett a 3 éves árva gyerekek mögé bújni. Tudjuk, hogy Petike érzékeny a szagokra...
tegnap 17:26
 3/12 A kérdező kommentje:
2. Ezen video láttán kinek a gyereke fog szégyenkezni jobban? Menczeré vagy Magyaré?
tegnap 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Amikor anyuék meglátták azt a videót, mondták hogy a Tiszára szavaznak.
tegnap 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom Menczernek mibaja van, lehet csak valami plusz pénzt kap ezért Rogántól, vagy csak meghülyült. Az biztos hogy aki megnézi a mai felvételt annak szekunder szégyenérzete lesz Menczertől, de aki csak az M1-en meg HírTVn látja az meg MP-t neveti ki.
tegnap 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Emberek! A Tiszára kell szavazni ennyire egyszerű, a fidesz züllesztette le az embereivel ennyire a színvonalat. Ez már undorító tényleg..
tegnap 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Menczer a legalja!
tegnap 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez még Czizinél is nagyobb patkány
tegnap 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

"MP meg a szájszaga miatt próbálta oltogatni jobb híján"

Hát lehet én is szóltam volna, hogyha 1 centiméterre áll valaki habzó, büdös szájjal és ordíbál az arcomba, mint egy idegbeteg alkoholista. Sőt...lehet egy sallert is lebasztam volna.

tegnap 18:29
 10/12 DK-s ***** válasza:
26%

Menzer nagyon sokat tudhat Magyarról. Nagyon sok olyant, amit Magyar nem szeretne ha kiteregetne. Előttem van Menzer magabiztos, gúnyos nézése, ahogy közli: VÉGED VAN.

És magam előtt látom a Magyar pofájára kiülő félelmet.

tegnap 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!