Menczer Tamás MP-t próbálta "oltogatni" a gyerekei miatt, de nem fogja fel, hogy ezzel az akciójával a sajat gyerekének százszor többet ártott?
Ennyire ostoba Menczer? Most szegény gyerekét élete végéig ezzel fogják cikizni, csúfolni, hogy milyen tuskó egybites apja van. Ez a video örökre fent marad! Gyakorlatilag megbélyegezte meg tönkretette a gyerek az egész életét. Szegény gyereknek majd hogy ég a pofána miatta, pláne mikor már nem lesz a rendszer kegyeltje.
Megérte a politikai cirkusz miatt feláldozni a csaladi békéjét, amit ő annyira hangoztat, meg h ő nem ártana a gyerekének?
"MP meg a szájszaga miatt próbálta oltogatni jobb híján"
Hát lehet én is szóltam volna, hogyha 1 centiméterre áll valaki habzó, büdös szájjal és ordíbál az arcomba, mint egy idegbeteg alkoholista. Sőt...lehet egy sallert is lebasztam volna.
Menzer nagyon sokat tudhat Magyarról. Nagyon sok olyant, amit Magyar nem szeretne ha kiteregetne. Előttem van Menzer magabiztos, gúnyos nézése, ahogy közli: VÉGED VAN.
És magam előtt látom a Magyar pofájára kiülő félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!