Menczer "Kicsi" Tamás békepárti?
Figyelt kérdés
tegnap 15:48
4/13 anonim válasza:
Én a mai napig próbáltam kiabálni, hogy baj van az országban, nem megy, elfogyunk és a gazdasági csőd mellett, az állam működőképtelensége emberéleteket követel, elvándorlás, gazdasági összerogyás, erkölcsi hanytlás.
Csak a Telexes spoiler verziót néztem meg, de azt hiszem, hogy a mai után, nekem nincs más hátra, mint leoltani a villanyt és hagyni, hogy az ország süllyedjen, annyira, amennyire akar.
Ennek az országnak vége.
Viszlát.
6/13 kutyafule4 válasza:
#5 ennyi, kész, meg is bukott a Tisza. Ilyen érvek mellett labdába se rúghatnak, szavazok a Fideszre én is, meg vagyok győzve.
8/13 anonim válasza:
A Tiszások viccesek, amikor Magyar Péter agresszív, trágár, hergel, az nem baj...ugye?
MOST láthatták a tükörben a Messiást igazán.
10/13 kutyafule4 válasza:
#8 mármint az a baj, hogy tényekkel hergel MP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!