Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer "Kicsi" Tamás békepárti?

Menczer "Kicsi" Tamás békepárti?

Figyelt kérdés
dec. 3. 15:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

#10 Tényekkel? Milyen tényekkel? Semmi hivatalos forrásból alátámaszott tényt nem mondott még, csak hazugságokkal hergeli a népet.

Istenem, hogy vannak (és nem is kevesen), akik bedőlnek ennek az embernek…

dec. 4. 12:06
 12/19 anonim ***** válasza:
"Kicsi, gyere velem..."
dec. 4. 13:29
 13/19 kutyafule4 ***** válasza:
82%

#11 például legutóbb a fotók egy szakadék gyermekotthonról? Ha neked csak a "hivatalos forrás által alátámasztott tény" a valóság, akkor komoly bajok vannak a fejedben. Javaslom kelj fel az M1 elől, zárd be a megnyitott pestisrácok böngészőablakot és nézz egy kicsit körül az országban. Javaslom vonatozz egy kicsit, látogass meg néhány élelmiszerüzletet. Utána javaslom, hogy kukkants be pár kórházba, iskolába, gyermekotthonba illetve egyéb állami intézetbe.

Azon is érdemes elgondolkozni, hogy a kormánynak, aminek az országot kellene vezetnie elméletben, milyen stílusban beszélt a kommunikációs igazgatója. Az is furcsa, hogy amíg Magyar Péter az kormány intézkedéseit és kompetenciáját kritizálja, amit mindannyian a bőrünkön érzünk, addig a kormány csak annyira képes, hogy MP-t a személyében támadja.

Nagyjából mintha hagynám, hogy odaszarjon a kutyám az utcára és otthagynám, amikor jönne valaki és szóva tenném akkor neki támadnék, hogy ki a fene ő, hogy eldöntse, hogy hova szarjon a kutyám. Kicsit túl kellene lendülni ezen a ki melyik pártot isteníti, a többiek meg szarok mentalitáson, hanem a valóságra koncentrálni, a buborékon kívül.

dec. 4. 16:27
 14/19 anonim ***** válasza:
17%

Gyermekotthonokban szerencsére nem szoktam megfordulni, az tény, így erről nem tudok nyilatkozni. Egyébként én mindig a saját tapasztalataim alapján véleményezek és nem a TV híradók, bulvárlapok alapján, ezeket nem nézem.

Vonatozni rendszeresen szoktam, a mi vonalunkra nekem nincsen panaszom, ahogy a környék élelmiszerüzleteivel sincsen, jól kijövünk a pénzünkből. Kórházhoz sajnos viszont elég sokat volt "szerencsém" az elmúlt időszakban nagymamám miatt. Több részlegen is megfordult sajnos, de szerencsére mindenhol tökéletesen meg voltunk elégedve a felszereltséggel, a dolgozók empátiájával és az orvosok profizmusával. Ha 1 évvel ezelőtt nem kapunk azonnali sürgősségi ellátást profi módon, akkor nagymamám már nem lenne köztünk, úgyhogy én végtelenül hálás vagyok az ott kapott ellátásért.

Két éve meg a feleségem szült a szülészeten, de onnan is csak pozitív tapasztalattal jöttünk haza.

dec. 5. 09:42
 15/19 anonim ***** válasza:
15%

10# milyen tények,... hogy büdös szájúak vagytok, vagy hogy az EP képviselői, akikről semmit sem tudsz agyhalottak, vagy hogy a Hősök terén azt mondja " nem tudom, mi f@szomat csinálok itt 40 fokban???

Esetleg hogy titokban felveszi a gyerekei anyját és zsarolja, vagy hogy garázda módon viselkedik egy szórakozóhelyen, ahonnan ki kell rakni, de közben ellop egy telefont és a Dunába dobja?

De említhetem, hogy platóról ordibált az éppen templomából kijövő ismeretlen embereknek trágár módon???

dec. 5. 09:48
 16/19 kutyafule4 ***** válasza:
74%
15 szóval téged jobban zavar, hogy Magyar Péter fáradtan mit mondott egy magánbeszélgetésben, mint az, hogy például esnek szét a kórházak? Meg hogy órákat kell ülj az ügyeleten ha nem vagy életveszélyben? Jobban zavar, hogy felvette titokban azt, amit a gyermekei anyja mondott, mint azt, hogy az igazságyügyi miniszter, amiben elismeri, hogy nyomozati anyagokat módosítottak kényük-kedvük szerint, és hogy ez bevett szokás?
dec. 5. 10:12
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

16# és az nem volt manipulált felvétel???

Amít Magyar Péter hoz nyilvánosságra az tuti, amit Evelin, az hamis...

Ez a ti DIKTA (FON) TÚRÁ tok..

Köszi.

dec. 5. 12:02
 18/19 BécsiFehér ***** válasza:

#14: "Több részlegen is megfordult sajnos, de szerencsére mindenhol tökéletesen meg voltunk elégedve a felszereltséggel, a dolgozók empátiájával és az orvosok profizmusával. "

Ez egy dolog, nem is ezek hiányáról szólt a fáma. Főorvos ismerősöm onkológián dolgozik, többször hallottam tőle, hogy kevés az orvos. Pl. most is elveszik tőlük január 1-től az egynapos műtéteket, azt csak a sebészet fogja csinálni, ott még több lesz a munka, megjegyzem, anyósom mostanában január végére kapott időpontot egy rosszindulatu bőrdaganat ügyében (magán bőrgyógyászhoz kellett mennie, mert az államiban csak 4 hónap múlva lett volna időpont), a sebészetre még csak tanácsadásra küldték, mikor fogják még operálni? Onkológus ismerősöm még ebben a hónapban elvégzi az operációt, de akinek nincs ismerőse, mit tegyen?

Szintén anyósomnak jövő májusra van időpontja a szemészetre, oda nem lehet sürgősségi beutalóval menni. Némely orvos empátiáját megkérdőjelezném, de még a profizmusát is, vagy ha van is neki, nem alkalmazza, mert vagy nincs ideje annyit foglalkozni egy beteggel, vagy a költségekkel kell spórolnia.

dec. 6. 13:36
 19/19 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Előzőhöz még: Amikor anyósommal az onkológia járóbeteg rendelésén voltam, azon kívűl, hogy még ismerőshöz is menve több órát kellett várni annyi beteg jutott egy-egy orvosra, a WC-kben nem volt sem papír, sem kéztörlő. Nem lophatták el, mert zárt adagolóban lennének, ha lennének.
dec. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!