Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menzesz Tamás miért volt...

Menzesz Tamás miért volt ennyire ingerült ma?

Figyelt kérdés
dec. 3. 18:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

8

Erre nem kéne büszkének lenni.

Szépen leírtad a diktatúra "pszicoterror"-jellegzetességét.

Ilyen és ilyen típusú embereket bevetni az ellenfél megfélemlítésére, elhallgattatására. Igen!

dec. 3. 22:19
 12/28 DK-s ***** válasza:
0%

#11-nek:

Úgy tűnik, hogy nem ugyanazt néztük!🤣

Itt nem egy fideszes állt szemben az ellenzéki-féle Magyarral. Ennek semmi köze nem volt a politikához.

Itt egy "domináns hím" került szembe egy hiéna-típusú aljadékkal. A hiéna is csak csapatostul bátor. És az "oroszlán" befenyítette a hiénát.

Ez erről szólt.

dec. 4. 16:23
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A te domináns hímed valójában egy tipikus frusztrált kis lúzer, aki azért vergődik, mert érzi a vesztét. Az ilyenek még arra se képesek, hogy méltósággal tudomásul vegyék, hogy lefőtt a kávé.

A provokációhoz képest MP igen higgadtan kezelte a dolgokat, ezt úgy hívják, hogy passzív dominancia.

Hidd el nekem, ebből a történetből pár hónap múlva mindenkinek az fog megmaradni, hogy Menczer egy ugri-bugri kis nyikhaj, és hogy MP ügyesen elkerülte, hogy felüljön a provokációnak.

dec. 5. 01:46
 14/28 DK-s ***** válasza:
0%

#13-nak:

Az olyanok mint te, a kórházban szokták végezni a kiélezett helyzeteket. Bebeszélitek még magatoknak is a h'lyeséget, és így képtelenek vagytok felismerni egy veszélyhelyzet nagyságát és jelentőségét. Én az életemben nagyon változatos körökben megfordultam, és nekem ez a felvétel sokkal többet árul el, mint neked.

Magyarról látom, hogy már nem egyszer csapták ki a pofája és a viselkedése miatt. Ezen kívűl az is világos hogy Magyar már baxott ki valahogy Menczerrel, és most hogy személyesen odament, valamint az alapján amilyennek ismerte, tele lett a gatyája rendesen. Az elején meg sem mert nyikkanni, mert látta hogy Menczer konkrétan azért ment, hogy akár a legkissebbért is, de kicsapja.

Menczer ok nélkül nem akarta megütni, és ez alatt nem jogos okot értek, hanem bármi ellenséges megnyilvánulást. De miután látta hogy az a kutya retteg, szó szerint megsajnálta. Sajnos.

Ezután már saját magát szuggerálva kicsinyítő jelzőket alkalmazott rá, mert biztos vagyok benne, hogy csak olyant támadna meg akit ellenfélnek tekinthetne.

Innentől fogva viszont annak a kutyának is megjött a hangja és elkezdett ugatni, mert már tudta hogy Menczer elállt a verési szándékától.

Az ottani történéseknek semmi köze nem volt sem a politikához, sem bármiféle provokációhoz. Ha Magyar-kutya az elején csak egyet is mert volna vakkantani, Menczer a kamerák előtt töri el az állát.

dec. 5. 07:59
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
#14 És az hogy egy politikus, egy kommunikációs igazgató részegen elkezd izmozni egy másiknak az szerinted normális, meg férfias alfahímség? A primitívség netovábbja, de mivel fideszes max kap egy ejnyebejnyét a zárt ajtók mögött, 0 következmény. Hogy hogy semmi köze nem volt a politikához?? :D Jesszus és te még ezzel flexelsz hogy így megverte volna meg úgy, mintha valami pankráció show lenne...DKs létedre elég durván nyalsz a fidesznek és ennek az alkesz utolsó senkinek. Megdobtak egy pár farháttal?
dec. 5. 08:44
 16/28 DK-s ***** válasza:
0%

#15-nek:

Tudod az alfahímség ott kezdődik, amikor valaki például olyant támad meg aki saját magánál gyengébbet bánt, vagy túlerő mögé bújva ugat.

És azt is alfa-hím tulajdonságnak tartom, ha a meghátráló gyáva ellenfelet futni hagyja.

Politikát pedig csak az lát benne, aki látni akar. Én azt látom benne, amit te tapasztalat híján sosem fogsz. Egyébként pedig abban is biztos vagyok hogy Menczer nem az alkoholtól lett bátor. Az nem így beszél.

És nem pankrációt látok benne, hanem elégtételt. Magyar mindenkivel úgy beszél mint egy kutyával, de csak olyannal keménykedik, aki biztos hogy nem tudja vagy akarja megtorolni. Például jellemzően nőkkel.

dec. 5. 10:38
 17/28 BécsiFehér ***** válasza:

DK-s:

"FÉLNEK ettől a típustól"

Igen. Én is félek. És az olyanoktól is mint te. Szerintem minden jóízlésű, civilizált ember fél tőletek. Olyan nyilas keretlegény feeling-etek van.

dec. 6. 13:19
 18/28 BécsiFehér ***** válasza:
A római birodalomban a leginkább dicsőített erény volt az erő és az erőszak. Azt hittem, már nem azokban az időkben élünk.
dec. 6. 14:26
 19/28 BécsiFehér ***** válasza:
100%

"Ha Magyar-kutya az elején csak egyet is mert volna vakkantani, Menczer a kamerák előtt töri el az állát."

Nem vagy véletlenül Wing Tsun kung fu-s? Azoknak van ez az agresszív stílusa (legalább is a Máday-val fémjelzett iskolához tartozóknak).

dec. 6. 14:30
 20/28 DK-s ***** válasza:
0%

BécsiFehér-nek:

Csak annyit tudok a további szavaim alátámasztására mondani, hogy nagyon jól ismerem az emberi jellemeket. Egyébként pszichopátiás vagyok.

Ne hidd, hogy Menczer csak úgy ad-hoc ment oda Magyarhoz. Ennek volt előzménye, ami nekem teljesen világosan kiderült menczer szavaiból. Ő már korábban is konfrontálódott Magyarral, akinek akkor még a s'gglyukában is testőr volt, és el tudom képzelni hogy mekkora pofája lehetett.

Ezt nem kellett volna. Menczernek "bevésődött" m

dec. 6. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!