Menzesz Tamás miért volt ennyire ingerült ma?
Örömmel néztem a lekezelő magabiztosságát, és a nyomorult Magyar szánalmas vergődését. Már gyerekes módon személyeskedéssel próbált benne szégyenérzetet kelteni, hiába.
Menzer tudna mesélni arról a patkányról, és ezt tisztán le lehetett olvasni a pofájáról. Rettegett.
Dk párttagként a fidesznek drukkolok, hogy csinálja ki ezt a patkányt.
Ez már a vég kezdete lehet. 🤣🤣🤣
#7-nek: Nem.
Én sajnos nagyon jó emberismerő vagyok. És Magyart "ismerem". Egy velejéig romlott, kizárólag magával foglalkozó egoista aki bárkit eszközül használ, és bárkin gátlás nélkül átgázol ha az érdekébn áll.
És a Menzert is ismerem. Megdöbbentem amikor elkezdtem nézni a felvételt.
A Menzer-féle ember pontosan az, aki pillanatok alatt képes a Magyar-féléket kibillenteni a magabiztosságukból, irreálisan gyerekes viselkedést képes kiváltani belőlük, mert FÉLNEK ettől a típustól. És a félelem a Magyar-félékből nem agresszivitást vált ki, mint egyesek hiszik.
Összefüggéstelenül kezdenek viselkedni, mert a pániktól nm képesek gondolkodni. (amúgy sem erősségük)
Nektek, DK-soknak mindig is a Fidesz volt a példaképetek. 14 éve játszátok őfelsége ellenzékét, de ha jön valaki, akinek van esélye megdönteni a Fidesz hatalmát, rögtön átlibbentek a túloldalra, és a Fideszt támogatjátok. Nem hiába hívnak titeket kék fidesznek.
Egymást tartják hatalmon ez a két rohadék párt, ez már rég óta egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!