Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menzesz Tamás miért volt...

Menzesz Tamás miért volt ennyire ingerült ma?

Figyelt kérdés
tegnap 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A napi házi pálesz adagjától. Meg mert fosik hogy ha valaki eltakarítja a rablóbandáját akkor majd mehet közmunkára.
tegnap 18:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholizmus több kárt okoz, mint például a marihuana ahol nem leszel ideges, hanem nyugodt és jó kedvű állapotban töltöd az időd. Ellenben az alkohol kiváltja az emberekből az agresszív viselkedést, ezért van rengeteg párkapcsolatban is erőszak, és ezért van sok kocsmai túlkapás. Szóval Tamásnak nem kellene annyit innia, főleg ha már a szája is habzik tőle.
tegnap 18:22
 3/11 DK-s ***** válasza:
0%

Örömmel néztem a lekezelő magabiztosságát, és a nyomorult Magyar szánalmas vergődését. Már gyerekes módon személyeskedéssel próbált benne szégyenérzetet kelteni, hiába.

Menzer tudna mesélni arról a patkányról, és ezt tisztán le lehetett olvasni a pofájáról. Rettegett.

tegnap 18:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Mi az a DK?
tegnap 18:37
 5/11 DK-s ***** válasza:
0%

Dk párttagként a fidesznek drukkolok, hogy csinálja ki ezt a patkányt.

Ez már a vég kezdete lehet. 🤣🤣🤣

tegnap 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 Gyurcsánynak biztosan, mert teljesen a béka segge alatt van már a DK. De hát csak igaz a mondás, hogy a DK és a Fidesz összeáll. Itt a példa Te magad. Csak hát a Fidesznek is jön a vég kezdete. ;)
tegnap 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
#5 Gyurcsány Orbán embere confirmed?
tegnap 19:08
 8/11 DK-s ***** válasza:
0%

#7-nek: Nem.

Én sajnos nagyon jó emberismerő vagyok. És Magyart "ismerem". Egy velejéig romlott, kizárólag magával foglalkozó egoista aki bárkit eszközül használ, és bárkin gátlás nélkül átgázol ha az érdekébn áll.

És a Menzert is ismerem. Megdöbbentem amikor elkezdtem nézni a felvételt.

A Menzer-féle ember pontosan az, aki pillanatok alatt képes a Magyar-féléket kibillenteni a magabiztosságukból, irreálisan gyerekes viselkedést képes kiváltani belőlük, mert FÉLNEK ettől a típustól. És a félelem a Magyar-félékből nem agresszivitást vált ki, mint egyesek hiszik.

Összefüggéstelenül kezdenek viselkedni, mert a pániktól nm képesek gondolkodni. (amúgy sem erősségük)

tegnap 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nektek, DK-soknak mindig is a Fidesz volt a példaképetek. 14 éve játszátok őfelsége ellenzékét, de ha jön valaki, akinek van esélye megdönteni a Fidesz hatalmát, rögtön átlibbentek a túloldalra, és a Fideszt támogatjátok. Nem hiába hívnak titeket kék fidesznek.

tegnap 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Egymást tartják hatalmon ez a két rohadék párt, ez már rég óta egyértelmű.

tegnap 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!