Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Magyar Pétert hozza le...

Miért Magyar Pétert hozza le média rossz fiúnak amikor csak problémakat tárja fel?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 29. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Beszélt róla bőven, ne azt nézd amikor a fidesz propagandisták a szájába nyomják a mikrofont. Én már csak a csapata többi részére leszek kíváncsi.
tegnapelőtt 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:

#11, egy linket kérek róla. Előre is köszönöm.

Problémák amelyek érdekelnének, mivel fontosak: a gazdasági szerkezet, az EU-tagság kérdései, a lakosság pénzügyi kultúrája és általános tájékozatlansága, az alacsony hozzáadott-érték, az elavult oktatási szerkezet és a bolognai rendszer hátrányai, migráció, demográfia.

De én eddig azokat hallottam, amik a lőtéri kutyát nem érdeklik, pl hogy Varga Judit mit mondott, hogy hány zabigyereke van Orbánnak, hogy Orbán fia buuzi-e vagy sem, hogy hány pelenkát dobott ki, hogy Rogán mit lopott, hogy a Schadl-ügyben mi van, stb.

A magyar politika, a nemzetközi trendet követve, olyan, mintha egy bulvárlapot forgatnánk.

tegnapelőtt 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!