Miért Magyar Pétert hozza le média rossz fiúnak amikor csak problémakat tárja fel?
nov. 29. 21:42
1/12 anonim válasza:
Igen.
Jól látod.
Az hogy zsinorban leplezi a Fidesz maffia bűnügyeit az nem számít.
De szegény ártatlan feleségét sajnálni kell 😭
2/12 anonim válasza:
cicapeti előjött a semmiből, amikor mindenhol sz.r a helyzet, a sok birka meg úgy béget utána, hogy f.ngja nincs, mi a párt programja, kik a vezetői, stb....
3/12 anonim válasza:
A szokásos bűnbakkeresés/találás, amire a zemberek még mindig vevők.
4/12 anonim válasza:
#3 Valakinek van 3 milliárdja egy születésnapra, valakinek meg nem jut még egy intézmény felújítására se. Így megy ez manapság.
5/12 anonim válasza:
Ezek a fideszesek tényleg nagyon sötétek. Saját maguknak csinálják a balhét, mi lehet benn, amit ennyire titkolni kell, hogy helyette inkább ezt a veszekedést választják? Ez most megint hozott 1-2%-ot a Tiszának, dehát ők tudják...
6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy mert bagoly mondja verébnek?
7/12 árokpart válasza:
2-es Hol mindnehol? Csak itthon Magyarországon.
8/12 anonim válasza:
Furcsa, de én még nem hallottam problémát feltárni attól a bohóctól.
9/12 anonim válasza:
#8 Ne aggódj, te a fidesztől se hallottál semmi ilyesmiről, mégis van bőven. A rózsaszín ködöt sokkal könnyebb fent tartani mint egy országot.
10/12 anonim válasza:
#9, így van, a fidesztől sem hallottam semmi ilyesmit, de ez most érv arra, hogy a másik nem mond semmit, de a kérdező úgy hivatkozik rá, mint arra, ki a problémákról beszél?
Probléma van bőven, de ez az új majom nem beszél ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!