Ki kéne üldözni a zsidókat és/vagy a cigányokat?
"hisz egy társadalmi feszültséget kelt a segélyezés, ami felháborit sokakat (engem is) viszont ezt nem lehet megvonni hisz hatalmas felháborodást keltene egy elég nagy jelentős tömegben aki ténylegesen csak segélyekből él meg."
Mért ne lehetne hülyegyerek? A te felfogásod szerint akkor egyetlen koldus mellett sem mehetsz el úgy hogy nem adsz neki alamizsnát. Hol van az lefektetve, hogy köteles vagy?
"az az önvédelem hogy ha jön veled szembe az utcán sötétbe 3 cigány kicsit odébb huzodsz vagy felkészülsz rá h belédkötnek.. az viszont már nem önvédelem hogy valakit csak azér utálsz mer cigány."
Bumbi az anyád p..csáját. Természetesnek tartod, hogy neked kell félned és félrehúzódnod a saját hazádban?
"Most hogy megvannak vegre megvannak az ellensegek minden bajok okozoi ezzel meg el lesztek par evet mi? :D"
Dehogyis, két perc alatt kivégzünk.
Távol tartom magam tőle, és igen, látszik az arcán, a nézésén, a mozgásán, hogy milyen. Testbeszéd, plusz a beszéd.
ezzel teljesen egyetértek, én is hasonlóképp vagyok..
csak a cigány illetve zsidó kérdésben az olynaok bosszantanak fel mint felettem most irt 2-3al vki, hogy alanyi jogon utálni kell mindet, nem érdekli ki mit tett vagy mit nem.. ha valaki utálja az olya cigányt ameik ordibál, vagy köpköd, egyetértek, vagy egyet értek ha odébb huzodik valaki ha vele szembe jön 2-3 cigány (biztos ami biztos alapon) viszont azzal nem értek egyet amikor valaki teljesen ismeretlenül és kollektiven kimondja h az ÖSSZES cigányt meg kell ölni, ki kell irtani stb stb...
Bumbi az anyád p..csáját. Természetesnek tartod, hogy neked kell félned és félrehúzódnod a saját hazádban?
anyukám köszöni jól van.. te pedig kicsit tanulj meg vitatkozni nem pedig anyázni.
nem, nem tartom természetesnek, csak kompromisszumképes vagok.. ergo ha látom hogy jön velem szembe 3 ember (legyne cigány, vagy nem cigány) akiknek a mozgásán látom h akár belém is köthetnek odébb huzodok, mert ha már nekik nincs, nekem legyen több eszem és kerüljem el a konfliktust.. ha megyek teljes mellszélességgel és beleütközök valamelyikbe persze nagyon szép érv lesz a máté péter dal hogy ez itt az én hazám, de őket nem fogja meghatni igazából.
Zsidóügyben van egy ilyen szöveg is (nem vagyok rasszista és nem állásfoglalás, de érdekes infó):
SZABADRÚGÁS: Így zajlik Magyarország gyarmatosítása
Taktika:
elfoglalni minden pozíciót a közigazgatásban, államapparátusban, tömegtájékoztatásban
csak rokoni, faji alapon kötni üzleteket
csak rokonokat bejuttatni a megszerzett helyekre (hivatalba, rádióba, tévébe, színházba, újsághoz, céghez)
ha fajtánk miatt támadnak, akkor rájuk zúdítani az antiszemitizmus minden vádját, külföldi sajtóban kampányolni a magyar nemzeti vonal ellen, hogy mindenütt kizárják a magyar fajt
lerombolni a magyarok erkölcseit (nyitott társadalom, tolerancia, globalizáció, egyéni szabadságjogok,
homokos fesztiválok, a keresztény egyházak lezüllesztése belülről és kívülről egyaránt, kamuegyházakat támogatni pl. hitgyülekezet, szcientológusok, jehova szekta stb, megrontani a magyar oktatásügyet)
csődbe juttatni a magyar állami vállalatokat és olcsón felvásárolni (megtörtént)
kedvező hiteleket ígérni majd gazdasági válsággal fizetésképtelenné tenni a magyar családokat, megszerezni vagyonukat
elgiccsesíteni a magyar nemzeti ünnepeket, eltorzítani a magyar történelmet, hiteltelenné tenni a magyar nemzeti kultúrkincs ápolóit, védelmezőit
elavultnak hirdetni a nemzeti érzéseket, a nemzeti összetartozás megtartó erejét
idegenekkel felhígítani a magyar lakosságot
hamis humanista propagandával gyarapítani a cigányság létszámát, szociális juttatásokkal ingyenélővé és bűnözővé fejlesztve közösségüket, hogy a magyar lakosság félelemben és rettegésben élve ne a valódi zsarnokaikkal szemben elégedetlenkedjenek
feldarabolni a magyar nemzet életterét (megtörtént Trianonban majd 1945 után újra)
beépülni minden pártba, lehetetlenné tenni a magyar nemzeti törekvéseket, az önrendelkezést,
nagy idegen nagyáruházakkal leépíteni a magyar áruk jelenlétét
megakadályozni a külföldi tőke elleni szankciókat
híg és silány műsorokkal elvonni a fiatalok figyelmét a a valós problémákról és a valódi kulturális értékektől
lerohasztani az egészségügyet, megszerezni a nyugdíjas és betegbiztosítási rendszert, kiszolgáltatni a magyarokat a gyógyszergyárak haszonszerző mohóságának, eltitkolni a lehetséges hatékony gyógymódokat
hisztériát keltve egyes járványok kapcsán drágán felvásároltatni az állammal a silány gyógyszereket
lejáratni a természetes gyógymódok, a helyes táplálkozás az egészséges életmód támogatóit
Magyarországot idegen tőke, idegen érdek, idegen hatalom alá juttatni (EU, NATO, IMF, Szabadkőművesek, Nemzetközi Cionista Szövetség stb.)
megakadályozni Trianon felülvizsgálatát
Nem üldöznék ki senkit sem. Sem a zsidókat sem a cigányokat.
Érdekes gondolat, hogy a cigányok között a bűnöző cigányokat ki KELL rekeszteni, el kell üldözni stb. ezt a gondolatmenetet többször hallottam már. Okés, de előbb kezdjétek a magyar bűnözőkkel ;)ha már valakinek nem tetszik a napi cigányozás, akkor válaszolják ezt: ja de csak a bűnöző,rosszéletű cigányokra gondoltam :O pfff peeersze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!