Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki kéne üldözni a zsidókat...

Ki kéne üldözni a zsidókat és/vagy a cigányokat?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam mint amikor 1492ben kiüldözték a zsidókat Spanyolországból.
2010. nov. 5. 21:58
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

hun-szittya-avar-római-amerikai-indián-magyar földön kössenek vérszerződést imádkozzanak pogány istenekhez és legyenek keresztényi állam (sic!) ök is meg lesznek békében a napi hiszekegy elmormolásával, és mi is meg leszünk békességben mer nem lesz ki keltse a feszültséget.

na az ilyen embereket pont én is utálom >_<

2010. nov. 5. 22:30
 22/52 A kérdező kommentje:
A kiüldözéseket azért írtam mert valaki azt állította ilyen állat márpedig nem létezik (legalábbis 1492 után)
2010. nov. 5. 22:32
 23/52 A kérdező kommentje:

"és ha a nagymagyarokat üldöznék ki?"

191 centi magas vagyok és magyar tehát eléggé fájna

Azt hogy fájna, azt magamra értettem, természetesen. Nem vagyok alpári netköcsög (de azért jó hogy kinézik belőlem)

2010. nov. 5. 22:33
 24/52 anonim ***** válasza:
91%
bumbi jó az elméleted de itt nem mi vagyunk azok akiknek változtatni kéne. Én nem ok nélkül utálom őket, csak azért ahogy viselkednek. Ők meg miért utálnak engem? Mert eltartom őket? Jah bocsi
2010. nov. 5. 22:34
 25/52 bumbi02 ***** válasza:
65%
persze, ez egy olyan társadalmi probléma ami nem megoldható minimum 30 év alatt vagy annyi alatt sem.. hisz egy társadalmi feszültséget kelt a segélyezés, ami felháborit sokakat (engem is) viszont ezt nem lehet megvonni hisz hatalmas felháborodást keltene egy elég nagy jelentős tömegben aki ténylegesen csak segélyekből él meg. nem vagyok szociologus, se közgazdász, vagy társadalom kutató tehát nem tom megmondani a megoldását, viszont biztos nem az h kiüzzük öket.. és nem is az h minden cigányt utálunk mert kb a 90%uk olyan amilyen.. azokat utáld akiket megismertél (megismerés alatt értem: látod hogy milyen és nem csak azt látod h cigány..)
2010. nov. 5. 22:38
 26/52 anonim ***** válasza:
74%

bumbi az a probléma, hogy mi magyarok eléggé sokat nyitottunk már a cigók felé. nem változtak, csak rosszabb a szitu.

én speciel nem vagyok hajlandó nyitni feléjük. féltem a seggem ahogy egy normális ember. nekik kellene nyitni, azzal, hogy nem bűnöznek, nem agresszívek, de persze sok ideig ki kéne bírniuk anélkül, hogy elismerést kapnának.

Annó általános suliban több haverommal loptunk egy kis boltból osztálykiránduláson. Lebuktunk és meg lettünk szégyenítve az egész suli előtt. Kaptunk intőt, otthon jól megvertek, bünti vagy 1 éven át, stb stb..

Legalább 1 éven át csesztettek csúfoltak érte a suliban. Készített az osztály úgynevezett baba-tablót, amin az osztály tagjai voltak csecsemőként. Az én képemen a kezemben apám órája volt, azzal játszottam vagy mi. Az első az volt, h "már akkor is lelopta apja kezéről az órát" stb..

a lényeg, hogy nem adtam fel egy hónap után, hanem kitartottam és leráztam magamról (némi kínlódás után) a sok szart amit kaptam. Megérte, elértem sokat.

Nos egy átlag cigány megtenné ugyanezt? Nem, a könnyebb utat választja, folytatja, nem változik meg, mert türelem kell hozzá. Cáfolj meg!

ha 100 cigóból 1-nek sikerül, az még kevés. akkor jogos az általánosítás. szar dolog, hogy egy kalap alá veszem a normálisakat is, de ez önvédelem, sajnálom.

2010. nov. 5. 22:40
 27/52 bumbi02 ***** válasza:
69%

az az önvédelem hogy ha jön veled szembe az utcán sötétbe 3 cigány kicsit odébb huzodsz vagy felkészülsz rá h belédkötnek.. az viszont már nem önvédelem hogy valakit csak azér utálsz mer cigány.

és tudom hogy nem csak nekünk kéne nyitni.. csak az a baj hogy mindig van egy generáció amelyik már ugy nő fel hogy "neki mindent szabad"-mentalitásu nevelést kap.. belőlük ezt nehéz kinevelni tehát valahol a fiatal generációt kéne megfogni valami társadalmi programmal ami erősebb hatást gyakorolna az illetőre mint a családi környezete.. legyen ez egy bentlakásos iskola, vagy tudomisén. gimnazista tanulóként nem az én dolgom megoldani magyarország egyik legsulyosabb problémáját, viszont nem is dolgom utálni az összes cigányt sem.

2010. nov. 5. 22:45
 28/52 anonim ***** válasza:
A zsidókat nem a cigányokat igen.Ki a fene az aki védi ezeket a parazitákat..Csak vmi rózsadombon lakó, elhizott, szemüveges kocka tisztelet a kivételnek, aki melléjük áll, vagy tesvír.A cigányok 400 év alatt nem asszimilálódtak, tehát ezután sem fognak.Oké, hogy van rendes cigány, de 100 ból 1, a másik 99 hátráltatja az országot.OV rajtuk spórolná meg a legtöbbet.Nemkéne a 6-8 fős pereputtyoknak havi 400 ezreket adni a semmiért, talán gyorsabban kilábalnánk ebből a krízisből.Vicces, hogy ha vki irj vmi kisebbség elleni kérdést, már rögtön nagymagyarnak hívják.Felköltöztetném én ezeket a nagymagyarozókat Baz megyébe aztán ottan védjék a barna barátaikat.Szerintem minden magyar adna 20 ezer forintot, vagy zsebből vagy hitelből, hogy fizessük nekik a repjegyet az ő hazájukba Indiába.
2010. nov. 5. 22:52
 29/52 bumbi02 ***** válasza:
57%
400 éve nem tudtak asszimilálódni.. kb 100 éve a cigány szó tudod minek volt a metaforája? mert akkoriban nem a bünözöé ennyit segitek.
2010. nov. 5. 22:54
 30/52 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg a nácikat kéne kiüldözni.
2010. nov. 5. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!